Dostum öncelikle motorun hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.
Ön teker kayması ilk başlarda çok yaşanıyor gibi ama elin zamanla frene uyum sağlıyor yani kaydırmadan fren yapmayı öğretiyor zat bize.
sabah çalıştırmada sorun yaşıyorsan sana bakmanı ytavsiye edeceğim yer bobindir. Sağ arka tarafta egsoz un üstünden kaportanın içine bakarsan iki kablonun bağlandığı bir zımbırtı göreceksin işte o zımbırtı kablolar büyük ihtimal yerinden çıkmış yada az temas ediyor olabilir. Motorun bazen çalışıp bazen çalışmama nedenlerinin başında geliyor. Umarım sorun budur çünkü çözümü kolay. İnşallah daha büyük sorunu yoktur.
Tekrardan motorun hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız güzel günlerde binesin inşallah.
Sanırım ben sorunumu yanlış tarif ettim..
Starta basınca motoru çeviriyor ancak motor devir almıyor yani çalışmıyor..Hani kıv kıv kıvvv yapıyor ama almıyor sonra..Senin dediğin o kablolarda sorun olsa sanırım ateşleme düğmesi hiç çalışmaz..
Acaba motor soğuk diyemi oluyor bu iş?
Sabahları motoru çalıştırıp gaz verip yola çıkınca gazdan elimi çekince stop ta ediyor..Bu sanırım motorun ısınmasını beklemeden hemen yola çıkmamdan ileri geliyor..ama ilk marşa basarken bu kadar çalışmama sorunu yapması normalmi?