Evet 250 cc hys dusunuyorum.buldum bıtane.4500 km de 4500 ytl![]()
Şafak abi benm şu 125 mt'i satabilirsem senin motoru alırım abi km'si kaç binde:silent:
Evet 250 cc hys dusunuyorum.buldum bıtane.4500 km de 4500 ytl![]()
Şafak abi benm şu 125 mt'i satabilirsem senin motoru alırım abi km'si kaç binde:silent:
Gezileri herzaman yapıcaz merak etmeyin.Zaten Zat ı satana kadar 9000 km yi goruruz gibi geliyor.Bakalım artık.Ya arkadaslar su hız yetmiyo bana yoksa Zat tan cok memnunum.250 cc ye cıkartırsanız valla satmam.

250 cc ye çıkartmanın en kolay mantıklı yolu hacim yükseltmeye giderken hangi motor kısımları gerekli bir bunun listesi çıkartılır misal gömlek yatak v.b eski mevcut motordan hangi parçalar kullanılabilir buda önemli bunlara karar verildikden sonra
bir toptancı parçacıdan gerekli parçaları alırsınız mali bütçenize göre ama bana kalırsa bu işe en uyumlu ve ucuz gene çin in kendi motor parçaları olur çin in parçası genelde çine %90 uyuyor diğerlerinde adaptasyonda sorun çıkabilir bence en ekonomiği böyle olur
daha önceki yazılarımdada yazdım doradonun ve wuxi nin 250cc lik scooterları var motorları 21 beygir standart ufak bir iki uygulamayla 25 beygir yapılabilir bu modellerin cc yükseltmek için gerekli parçaları parçacılardan alınıp zatda kullanılabilinir tahminim
zat 250cc olursa valla bende alırım satarı motoruo zaman ikinci motor olarak hayallerimdeki tenere yide alırım
r:
benimki tamamen mantık ben usta falan değilim sadece biraz ucundan bucundan anlayan bir insan olarak tahminim
nasıl yapamıyor yaw bu usta değilmi usta dediğin adam her şeyi yapıcak her şeyden anlıycak mesleği bu adamın hadi onu bırak parasıyla değilmi sanki bedavaya kara kaşımıza kara gözümüze yapıcak artı bir sana yapsa o mevzuyu bu forumdan yüzlerce zatçı gider o adama deli gibi iş yapar paraya para demez
millet kriz var para yok diye kıvranıyor bunlarda ben yapamam diyor çok ilginç