Mondial Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

safak abi uyuyomusun orda Silverwing 600 yazıyor yaa :):)

şafak abi kızmadın dimi abi

Ayıpsın engin valla.Niye kızıyım, olurmu öyle şey.Burada yazan kişilerin iyi niyetine inanıyorum. :cat: Valla uyumuşum bu arada.Hiç dikkat etmedim.Dısarıda çin malı oldugunu karıştıranlara kızmamak lazım.baksana ben bile burda yazdığı halde görmemişim :pr: :rendeer:

Ah çılgın valla unuttum kardeşim ya.Kusura bakma çok özür diliyorum.Çılgınm foruma giremediği için bana not yazmamı rica etmişti.Geç oldu biraz . Valla kusura bakma... :pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr:

Selamınaleyküm herkese merabalar çılgın zatçı kardeşlerim... :bounce:

uzun zamandır yokum katılamıyorum yazamıyorum konuşamıyoruz çünküüüü şirketimizde iş dışı hariç internet kullanımı yasaklandı malesef... :salut: :pr:

şafak kardeşimi aradım anlattım durumu dedim yazarsın kardeşim siteye sölersin dediklerimi ama unutmuş sanırım... :farao:

girdim 1.30 saattir kaçırdıklarımı falan okudum çok muhabbet dönmüş yaaaa hepsini anlamam için bidaaa okumam lazım :p :cherry:

eeeee anlatın bakalım ya???? nasılsınız keyifler nasıl, motorlar nasıl?????? :rendeer: :cherry:

çılgın özlettin kendini yahuuu.arada bir de olsa yaz bişeyler

arkadaşlar konuyu takip ediyorum umarım birisi kolay ucuz pratik yoldan 250 cc yaparda bende o zaman zata geçebilirim 250 lik zat ciddi bir makina olur tahminim

Evettttttttttttttttt arkadaslar,

Artık A2-B ehliyet sahibiyim.Bunu ilk once sizle paylaşmak istedim.Gercı yakın arkadaslarıma soylesemde " a2 ne işine yarıyacak diyorlar". Motorsiklet kullanmanın bir tutku ve bana göre özgürliük olduğunun bilinçinde değiller :D

bıraz once sürücü kursunu aradım.Bizde kalan olmamış ama kötü haber dosyayı 1 hafta sonra veriyorlar.Emniyettede 2-3 gun beklesek yine 10 gun var. :pr: Haziran gibi alırım ben heralde ehliyeti :salut: Say say bitmiyor bu günler.Ben ehliyetimi istiyorummmmmmmmmmmm :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

bana kızmayın ama ben kutlayamıycam çünkü şimdiye kadar almamanız hata yani bir şey değil bir kaza yapsanız bir polise yakalansanız en son duyduğum 300 milyonmuş sadece ehliyetsiz yakalanmanın cezası 3 kez yakalansan zaten bir motor parası :)

bende regalimi almışdım hemen kursa girmişdim kurs sırasında da mecbur kalmadıkça ana cadde trafiğin olduğu yerlere çıkmamaya özen gösteriyordum :)

valla logaritma inan motoru alalı zaten 4 ay oldu.aldıgım gun yazıldım.Biraz uzdu bu yazı yaaa :pale:

hayırlı olsun arkadaslar ehliyetleriniz, ıslatmak gerekecek şimdi o ehliyetleri :cherry:

Şafak ve diğer arkadaşlar Allah a şükür bende girdim sınava.Cumaya sertifikalar yetişip ondan sonraki haftaya inşallah Ehliyetimiz elimizde olacak.Bizim kurstanda sadece bir kişiye eksi verildi bildiğimiz kadarıyla.O çocukta şansızlık motoru alır almaz ilk gaz ile az daha kenarda park etmiş sıfır Yamaha Fazer a giriyodu ki kaldırıma patlattı.Bir tek ona eksi koymuşlar.Sınav içler acısı ciddiyetle yapılıyo.Yanımızdaki kurs sınavında sorumlu hocalar kafalarını kaldırıp motor sürenlerin yüzüne bakmadılar bile.

bıraz once sürücü kursunu aradım.Bizde kalan olmamış ama kötü haber dosyayı 1 hafta sonra veriyorlar.Emniyettede 2-3 gun beklesek yine 10 gun var. :pr: Haziran gibi alırım ben heralde ehliyeti :salut: Say say bitmiyor bu günler.Ben ehliyetimi istiyorummmmmmmmmmmm :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

merhaba abi bu konuda bende çok dertliydim bişiler yazmak istiyorum;

bende 25 ekim sınavına girmiştim 23 kasımdada direksiyon sınavına girdim

dosyamı 16 aralıkta verdiler:salut: 17 aralıkta aldım ehliyetimi beklerken zaman

geçmiyo çok iyi bilirim ki ben şuan 18 yaşımın içindeyim 17 bittiği gibi

yazılmıştım . dosyayı aldıktan sonra işlemler 1 gün sürüyor hemen veriyorlar

ehliyeti. hepinize saygılar.

slm arkadaşlar ehliyet almaya hak kazanan arkadaşlarımı kutluyorum.allah kaza bela hiç birimize göstermesin.

Bu arada ben geçmişim...:)

herkese kucak dolusu slmlar birazdan teknik kısıma bi konu acıcam resimleri upload yapıyorum buraya link atarım ne olduğu hakkında süpriz olsun :):)

Şafak ve diğer arkadaşlar Allah a şükür bende girdim sınava.Cumaya sertifikalar yetişip ondan sonraki haftaya inşallah Ehliyetimiz elimizde olacak.Bizim kurstanda sadece bir kişiye eksi verildi bildiğimiz kadarıyla.O çocukta şansızlık motoru alır almaz ilk gaz ile az daha kenarda park etmiş sıfır Yamaha Fazer a giriyodu ki kaldırıma patlattı.Bir tek ona eksi koymuşlar.Sınav içler acısı ciddiyetle yapılıyo.Yanımızdaki kurs sınavında sorumlu hocalar kafalarını kaldırıp motor sürenlerin yüzüne bakmadılar bile.

Evet aynen katılıyorum.Müfettişler gercekten bakmıyorlar.mesela bizde kuka yoktu.Daire cidik okulun bahcesinde ama arkadaşımın girdiği okulda kuka koymuşlar.:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar