abi babama sordum inci yada mutlu marka iyi diyor bizdede olmuştu bir kere şarz vurdurduk tam almadı falan yeni akü aldık şarz etmedi aman diyim dikkat et yolda falan kalma...saygılar
rolanti ayarlarınızı yaptırmayı deneyin bi abiler.bizdede var bu sorun yazın motoru çıkartınca baktıracaz biz de.ilk motoru çalıştırıyorum 2-3 saniye sonra stop ediyor bizde de (servise falan gidemem derseniz bizim gibi motoru rolantide bi kaç dakka hafif gaz vererek çalıştırın)
birde soru benden olsun kontağı açtığımda tık tık tık tık sesler geliyor bi süre sonra kesiliyor sebebini bilen varmı ?
Oguzhan, o tık tık tık sesler genelde benzinin azaldıgında yapar, veya uzun sure calıstırmadıgında yapar, korkacak bisey yok, normal bisey yani...
Arkadaslar bu arada yaza dogru 150 Zat'ımı hys 250 gtr ile değistirmeyı dusunuyorum.Insallah ozaman a kadar para bırıktırırımde makınayı yukseltırım.Zaten hayalim su anda 600 cc lik bi makına.
safak112, hys gtr 250 degilde, 2008 modelden baslayan st kanuni 250r alırsan daha iyi olur, hyosungda bazı sorunlar, en basında krank kırma problemi oldugu soyleniyo, ben kullanmadım tabiki ama, bir cok forumda aynı sorundan bahsedildi ve kanuni ile bu problemin ortadan kalktıgı acıklandı...
Son düzenleme: