Mondial Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

valla logaritma inan motoru alalı zaten 4 ay oldu.aldıgım gun yazıldım.Biraz uzdu bu yazı yaaa :pale:

şafak 4 ay bir şey değil ben sandımki 3-4 yıldır böyle kullanıyorsunuz bende zaten 3 ay sonra falan almışdım zaten motoru aldınmı bir iki ay motorun varmı yokmu anlayamıyorsun bir garip oluyorsun...

enginogurlu

çok süper iş yapmışsında çıkar o ledleri çok çirkin öyle kaliteli bir işe öyle adi kalitesiz led işleri hiç sevmiyorum orayada yazdım madem mercek olayına girişdin devamını getir hakkını ver bir angel eye merceklere çak bir xenon bak o merceklerden çıkan ışıa sonra benim xenon la ilgili bu forumda bir yerde yazım vardı orda mercekli ve merceksiz xenon ışığı arasındaki farkı gösteren resimler koymuşdum

Son düzenleme:
şafak 4 ay bir şey değil ben sandımki 3-4 yıldır böyle kullanıyorsunuz bende zaten 3 ay sonra falan almışdım zaten motoru aldınmı bir iki ay motorun varmı yokmu anlayamıyorsun bir garip oluyorsun...

enginogurlu

çok süper iş yapmışsında çıkar o ledleri çok çirkin öyle kaliteli bir işe öyle adi kalitesiz led işleri hiç sevmiyorum orayada yazdım madem mercek olayına girişdin devamını getir hakkını ver bir angel eye merceklere çak bir xenon bak o merceklerden çıkan ışıa sonra benim xenon la ilgili bu forumda bir yerde yazım vardı orda mercekli ve merceksiz xenon ışığı arasındaki farkı gösteren resimler koymuşdum

angel işini yapıcaktım hatta hem angel hem gündüz farı yapıcaktım ama mercekler cok büyük ikisi sıgmadı bende elimde o ledler var diye onları kullandım onlar cok güzel led ler aslında bakamıyorsun göz alıyor cok iyi ısık yapıyor xenon işine gelince arabamda xenon yok motorada takamam :) galiba bu merceklere xenon tipinin sadece ampulu 150 tl teki oda gerisini sen düşün ama angel işini düşünüyorum şimdilik biraz ara verdim para kalmadı :)

Arkadaslar merhaba

150 Zat motorum satılıktır bilginiz olsun.fiyat ortalama 1500-1600 ytl cıvarında dusunuyorum.Bu sitedeki arkadaslara yada tanıdıklara olucak bu fıyat.Cc yukseltmek ıstıyorum.Cevrenızde almak isteyen varsa gonul rahatlıyla soyleyebılırısınız.Herhangi bir arızası yoktur.Ancak ufak tefen cizikler mevcut.2. sahibi oldugum icin benden kaynaklı değil.Resimlerini zaten foruma koymustum.

Arkadaslar merhaba

150 Zat motorum satılıktır bilginiz olsun.fiyat ortalama 1500-1600 ytl cıvarında dusunuyorum.Bu sitedeki arkadaslara yada tanıdıklara olucak bu fıyat.Cc yukseltmek ıstıyorum.Cevrenızde almak isteyen varsa gonul rahatlıyla soyleyebılırısınız.Herhangi bir arızası yoktur.Ancak ufak tefen cizikler mevcut.2. sahibi oldugum icin benden kaynaklı değil.Resimlerini zaten foruma koymustum.

zatınmı var sat gitsin:) viteslimi alcaksın?

İnşallah olur şafak bu motor olayı böyle suyun kaynayıp alıştımı daha yükseğini istiyosun :cherry:

serkanzat bişi dicem sana biladerim ya sen bilgisayarda oynuyosun motorun görünümüyle bişiler yapıyosun falan benim bi ricam olcek senden... :rendeer:

benim motor lacivert jantları dıyorum süt beyaz boyatsam hemen yanaklarada güzel bi lacivert şerit falan???? nasıl durur merak edıyorum bılgısayarda yapıp gösterme şansın varmı acaba ya???? :silent: :silent:

güzel olursa direkt oto sanayiye yaza hazırlık :queen: :cherry:

İnşallah olur şafak bu motor olayı böyle suyun kaynayıp alıştımı daha yükseğini istiyosun :cherry:

serkanzat bişi dicem sana biladerim ya sen bilgisayarda oynuyosun motorun görünümüyle bişiler yapıyosun falan benim bi ricam olcek senden... :rendeer:

benim motor lacivert jantları dıyorum süt beyaz boyatsam hemen yanaklarada güzel bi lacivert şerit falan???? nasıl durur merak edıyorum bılgısayarda yapıp gösterme şansın varmı acaba ya???? :silent: :silent:

güzel olursa direkt oto sanayiye yaza hazırlık :queen: :cherry:[/

çılgın ben bir lacivert zat resmi indirip onun üzerinde dedğin gibi yapmaya çalışayım olursa buraya koyarım.bakarsın :cat:

akşam ancak evde uğraşabilirim bilgin olsun.sorun olmazsa yarın görebilirsin

Son düzenleme:
valla insan alıstıktan sonra biraz daha yukselmek istiyor.Aslında hayalim suziki 600 cc lik bi motor ama onu zor alırım sanırım.250 cc lik bi makina icin zaten butun sartlarımı zorluyorum.Bakalım insallah olur.

Arkadaşlar 150 zat kitapçığında akü 9 amper 12 volt olarak yazıyor.Benim 2006 model 17.000 km deki motosikletimin aküsü iflas etti.Araştırdım 9 amper olanları 70 ytl fiyat isteniyor,normalmi sizce? (7 amper olanı 45 ytl ama yetersiz kalabilir diyorum) Ya da 12 amper 12 volt olanı 100 ytl deniyor bu seçim daha uzun ömürlü ve sağlıklımı olur yoksa elektirik donanımına zararlımı olur varmı fikri yada bilgisi olan?? :silent:

Son düzenleme:
Tüm zatçı arkadaşlara MERHABA

Bilgisayar problemim devam ettiğinden , sohpetlere katılamıyorum . Çocuklara aldığım 98 model arçelik bilgisayarım göçtü.Formatlattım.birgün çalişti . ve açılmamak üzere kapandı.Tekrar açtırdım Formu izliyorum fakat giremiyorum.

Yenisine sağlık diyorum...

250 cc lik motor benimde ilgimi çekiyor. doradomotor olumlu olabilir.Siteden baktım.Avrupa yakasında bir Anadolu yakasında iki servisi var.
İstanbullu arkadaşlar ZAT ları ile dorado servisine uğrayıp , motorun uyup uymuyacağı hakkında kabaca bilgi alabilirler.
Bir öncü arkadaş bekliyoruz...

İZMİR seyahati gerçekleşirse gelecek arkadaşları Bornova dan İZMİR in ilk göründüğü yerden sizleri karşilarım.Bana oldukça yakın.Görüşüp tanışmış oluruz.:rendeer:

Kazasız ve zevkli sürüşler....

vıceroy..

Ben ağustos ayında değiştirdim.Üzerinde 2005 model orjinal aküsü vardı. 12 V 9 Amp yeni aküyü 50 tl. ye taktırdım.
Tabi 30 Tl den 90 Tl ye kadar akü var. Ucuz olanlar Akü değil Şarz edilen pil desek daha doğru olur. Kapalı bakımsız olan aküler bence en iyi tercih olur.

Son düzenleme:
Ahmet Erşen teşekkürler
9 amper 12 volta 50 ytl den fazla vermemek gerekiyor o halde. :bounce:

Kesinlikle yüksek amper akü motorun elektirik donanımına zarar verir.
Motorun elektirik tesisatı kablo kalınlıkları , kullanılacak akü amperine göre seçiliyor . 7 Amp. motora 9 Amp kullanılabilir fakat 12 Amp. Fazla gelir.
Elektirik tesisatına zarar verebilir.

çılgın yapma beyaaa :cyclopsanbak gri olanınıda koyuyorum aradaki farkı ayırt edesindiye daha fazla oynayınca hatları belli olmuyor.
en süt beyazı bu beyaaa dikkat edersen aşağıdakiyle arasında bayağı bir renk farkı var yahuuu.
alsana beyaz jant beyaa

Son düzenleme:
serkan Bıladerım bıraz daha prof oynayamıyo musun???
o gri gozuken yerlerı jantın sut beyaz yapamıyo musun???
o delıkler beyaz olmuş ama jantlar gri be ya :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar