http://www.motosiklet.net/forum/tek...ek-ve-gunduz-fari-uygulamasi.html#post1398780
arkadaşlar bakmanızı tavsiye ederim

arkadaşlar bakmanızı tavsiye ederim
valla logaritma inan motoru alalı zaten 4 ay oldu.aldıgım gun yazıldım.Biraz uzdu bu yazı yaaaale:
http://www.motosiklet.net/forum/tek...ek-ve-gunduz-fari-uygulamasi.html#post1398780
arkadaşlar bakmanızı tavsiye ederim![]()
şafak 4 ay bir şey değil ben sandımki 3-4 yıldır böyle kullanıyorsunuz bende zaten 3 ay sonra falan almışdım zaten motoru aldınmı bir iki ay motorun varmı yokmu anlayamıyorsun bir garip oluyorsun...
enginogurlu
çok süper iş yapmışsında çıkar o ledleri çok çirkin öyle kaliteli bir işe öyle adi kalitesiz led işleri hiç sevmiyorum orayada yazdım madem mercek olayına girişdin devamını getir hakkını ver bir angel eye merceklere çak bir xenon bak o merceklerden çıkan ışıa sonra benim xenon la ilgili bu forumda bir yerde yazım vardı orda mercekli ve merceksiz xenon ışığı arasındaki farkı gösteren resimler koymuşdum
Arkadaslar merhaba
150 Zat motorum satılıktır bilginiz olsun.fiyat ortalama 1500-1600 ytl cıvarında dusunuyorum.Bu sitedeki arkadaslara yada tanıdıklara olucak bu fıyat.Cc yukseltmek ıstıyorum.Cevrenızde almak isteyen varsa gonul rahatlıyla soyleyebılırısınız.Herhangi bir arızası yoktur.Ancak ufak tefen cizikler mevcut.2. sahibi oldugum icin benden kaynaklı değil.Resimlerini zaten foruma koymustum.
zatınmı var sat gitsinviteslimi alcaksın?
İnşallah olur şafak bu motor olayı böyle suyun kaynayıp alıştımı daha yükseğini istiyosun :cherry:
serkanzat bişi dicem sana biladerim ya sen bilgisayarda oynuyosun motorun görünümüyle bişiler yapıyosun falan benim bi ricam olcek senden... :rendeer:
benim motor lacivert jantları dıyorum süt beyaz boyatsam hemen yanaklarada güzel bi lacivert şerit falan???? nasıl durur merak edıyorum bılgısayarda yapıp gösterme şansın varmı acaba ya???? :silent: :silent:
güzel olursa direkt oto sanayiye yaza hazırlık :queen: :cherry:[/
çılgın ben bir lacivert zat resmi indirip onun üzerinde dedğin gibi yapmaya çalışayım olursa buraya koyarım.bakarsın :cat:
akşam ancak evde uğraşabilirim bilgin olsun.sorun olmazsa yarın görebilirsin