Mondial 150 zat Komple Kaporta

Arkadaşlar bu modeli ben komple iç ve dış kaporta ücretini sormak istiyorum bana ne kadara mal olur ve nerde bulabilirim ? Konuyu yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayın bu forumda tecrübesizim biraz. ?
Yardımcı olursanız sevinirim..

merhaba
ya kardeş ben aradığımı buldum fakat nasıl alacağımı bilmiyorum bayi falan istiyo Konya Seydişehirdeyim bayi yok denebilir ne yapabilirim yardım ederseniz çok sevinirim
Asya 150-T1 komple kaporta 650 lira, bu zat biraz daha ince işçilikli bi motor ve parçası 150-T1 kadar bol değil bulursan da 1000 lira vermeyi gözden çıkar komple grenaja.

Son düzenleme:
Asya 150-T1 komple kaporta 650 lira, bu zat biraz daha ince işçilikli bi motor ve parçası 150-T1 kadar bol değil bulursan da 1000 lira vermeyi gözden çıkar komple grenaja.

Mengu16 beni yanlış anladın herald bana bi parça lazım oldu onu da bulunduğum yerde bulamadım mondialyp de buldum fakat nasıl alacağımı bilemiyorum detaylı bilgi lazım burada bayi de yok.ilgin için saol

Yedek parça temini konusunda mondial'de sıkıntı yaşamazsın
mondialyp.com adresinde bayi listesi var oradan sana en yakın yedek parça bayisini bul.İhtiyacın olan parçayı söyle gerekirse kapora bırak.aciliyeti oldugunu soylersen fabrika deposunda'da mevcutsa 4-5 gün içinde geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar