Stop lambasinin camını nerden bulabilirim ?
Stop lambasinin camını nerden bulabilirim ?
sadece camı bulman cok zor, komple almalısın
Cok tesekkurler internetten alcaz ozaman tavsiye edebilecegin bi site varmi ?
3200 kmdeki motorum bakımdan geleli 400 km sonra yolda giderken ilk vites geçmemeye çok sert olmaya başladı. Daha sonra aynı gün içerisinde giderken motordan dişlinin boşa dönme sesi geldi 3. Vitese taktıktan hemen sonra motor gacurt etti ve stop etti arka tekerim kitlendi refleksle debriyajı tuttum düşmedim, servisi aradım bulunduğum mevki çok uzak dedi yollamadılar çekici , motoruda orda bırakmaya gönlüm el vermedi ittim bi 12 km kadar kimse durmadı yardıma... neyse motor şimdi çalışmıyor marşa basınca tak ediyor, kopçağa basmak istesemde aşşa inmiyor kopçak motor silindir piston gitti büyük ihtimalle eğer öyleyse 56lık silindirimi 65 likle değiştirsem sıkıntı olur mu?
Yoğun ısrarlarım sonucu servis sorunu garantiye yazdı, birkaç saat sonra müşteri hizmetleri aradı biraz ilgili görünüyolar yada öyle izlenim veriyorlar, umarım garanti sorunu karşılar. Yalnız baya kavga ettim müşteri hizmetleriyle, dava açacağımı söyledim. önümüzdeki hafta netleşir dediler haberleri bekliyorum.
Selamlar.
Aynı şeyi yazmak için girdim foruma.
Aynen sanki daha yumuşak bir amortisör takımım vardı 6 ayda nerdeyse takoz oldu ? ne yapacağız ? sorun nedir ?
Arkadasim
karin tokluguna gel, gerisi benden dedim daha ne istiyorsun? daha ne deyim sana![]()