Güzel kayıt yapmışsın eline sağlık tekrardan . Bende de sj4000 var ama youtube'a video ekleyince nedense titrek çıkıyor video .
eyvallah
Güzel kayıt yapmışsın eline sağlık tekrardan . Bende de sj4000 var ama youtube'a video ekleyince nedense titrek çıkıyor video .
eyvallahkask a mı monte ediyorsun motosikletin üzerine mi ? çektiğin formattan da yapabilir, aşırı ışıktan kendini sapıtıyo da olabilir. eğer bilgisayarda izlerken bi sıkıntı yok sadece youtube a yüklediğimde yapıyor dersen ise youtube sanırım kendi düzeltmeler bi şeyler yapıyo ondan da olabilir.:sunny:
Sağol. Nikahı yaptık ama düğün Pazartesine kaldı. Kız anasının evinde hala anlayacağın![]()
geçenlerde çektiğim bi videoyu ufak tefek düzenledim, malesef gopro tahmin ettiğimden çok ses alıyomuş :cyclopsan trafikte giderken konuşma ne var ne yok alınca biraz kırpma ve düzenleme gereği duydum. video yükleniyo %5yüklensin linkini paylaşacağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------
bu arada 30 ağustosta müsait olan var ise altın elbiseli adamın etkinliği var, ben gitmeyi düşünüyorum beraber gidebiliriz.
Kaska monte ediyorum bende sol tarafa . pc de gayet güzel görüntü jilet gibi . Ama youtube a yukleyince arasira karincalanma oluyor videoda .
http://www.youtube.com/watch?v=x5kx3zHv0ZI
neden 360p olmuş anlayamadım, 1080p olması lazım oysaki
makinanın çektiği videonun formatı ney ? tahminimce youtube'un zımbırtılarından kaynaklı olabilir
Hayırlı uğurlu olsun atilla abi allah kaza bela wermesin .Kurbanı ne zaman kesicen abi etleriyle bi mangal yaparsın artık bize
Sağol. Olm daha uğrayıp çayımızı kahvemizi içmedinMangal kolay, Bayram gelsin komşunun kurbanlığını çalar yaparız bişeyler
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:13 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=x5kx3zHv0ZI
neden 360p olmuş anlayamadım, 1080p olması lazım oysaki
On numara olmuş. İşte en çok bunun için seviyorum bu motoru. Aradan dereden yaş gibi geçiyorsun. Bunu bloğa koyalım millet commuter görsün![]()
Şimdilik bişe yok, bakıcazAtilla abi şile gezisi ne oldi başka bahara mı kaldı. Son durum nedir.
1080p formatta çekim yapıyorum kardeşim . Zaten makinemiz belli sj4000 , biz fakir motorcuların kamerası .l: Fazlada bi performans beklememek gerek açıkcası .
Çok güzel Bir video olmuş Ama konuşmaları kesmeseydin daha iyiydi![]()
Demirutku bana motor surmeyi öğret
Cok iyi olmuş yaaa
Arada beraber gezelim diyecektim bayrampasadayim ben ama benimki o kadar atak değil yetisemem sana.
Face ten ekleyiversene ben beceremedim
www.facebook.com/yasin.sancakdar
estağfurullah, eğitim alıp öğrendiğim zaman elimden geldiğince yardımcı olurumfacebook kullanmıyorum malesef ki, 30 ağustosta ufak çaplı etkinlik tarzı bir şey düşünüyoruz, aramıza bekleriz.
![]()
Motor ne kadar seri gidiyor.Uzun yolda ortalma kaçla gidebiliyor.
format derken avi,wmv,mp4,h264 gibisinden sormuştumsj4000 diyip geçme biraz bakındım gayet güzel işler yapan bi alet, zaten çoğu yerde goproya alternatif olarak gösterilmiş ve karşılaştırmaları var. özel mesaj yoluyla bana kaç fps hangi format çektiğini bi yazarsan belki biraz daha yardımcı olabilirim çünkü youtube bu konularda biraz sıkıntı, kendi oynatma formatına göre ayarlıyo olabilir.
Hayırlı uğurlu olsun atilla abi allah kaza bela wermesin .Kurbanı ne zaman kesicen abi etleriyle bi mangal yaparsın artık bize
Sağol. Olm daha uğrayıp çayımızı kahvemizi içmedinMangal kolay, Bayram gelsin komşunun kurbanlığını çalar yaparız bişeyler
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:13 ----------
Walla abi ne desen haklısın sözümde duramadım mahçubum ama en yakın zamanda uğrıcam inşallah![]()
X-Tream Max'i Almayı düşünüyorum aldığım zaman asfaltta kullanıcağım.Yani Cross olarak değil Süpermoto olarak kullanıcağım.Bunun İçin Uygun asfalt lastiğini nereden bulabilirim ? Lastikden başka bir değişiklik yapmak gerekirmi asfalt kullanımı için ?
ilacın burada kardeşimhttp://xtrememaxsevdalilari.blogspot.ch/
Çok basit;aynı göbek kullanıldığı için farketmiyor.Çember ve teller değişiyor.Zaten fren diski göbekte sorun yok.Bu blogda Attila abi ön tekeri 18" yapmaktan bahsetmiş. Başlıkta arattım ama bulamadım.
Nasıl oluyor, arka tekerden bitane de ön tekere mi takılıyor? Fren disk, kaliper vs,, ??