Mondial Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Güzel kayıt yapmışsın eline sağlık tekrardan . Bende de sj4000 var ama youtube'a video ekleyince nedense titrek çıkıyor video .

eyvallah :) kask a mı monte ediyorsun motosikletin üzerine mi ? çektiğin formattan da yapabilir, aşırı ışıktan kendini sapıtıyo da olabilir. eğer bilgisayarda izlerken bi sıkıntı yok sadece youtube a yüklediğimde yapıyor dersen ise youtube sanırım kendi düzeltmeler bi şeyler yapıyo ondan da olabilir.:sunny:

Kocaeli İl Temsilcisi
eyvallah :) kask a mı monte ediyorsun motosikletin üzerine mi ? çektiğin formattan da yapabilir, aşırı ışıktan kendini sapıtıyo da olabilir. eğer bilgisayarda izlerken bi sıkıntı yok sadece youtube a yüklediğimde yapıyor dersen ise youtube sanırım kendi düzeltmeler bi şeyler yapıyo ondan da olabilir.:sunny:

Kaska monte ediyorum bende sol tarafa . pc de gayet güzel görüntü jilet gibi . Ama youtube a yukleyince arasira karincalanma oluyor videoda .

Son düzenleme:
Sağol. Nikahı yaptık ama düğün Pazartesine kaldı. Kız anasının evinde hala anlayacağın :)

Hayırlı uğurlu olsun atilla abi allah kaza bela wermesin .Kurbanı ne zaman kesicen abi etleriyle bi mangal yaparsın artık bize :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:43 ----------

geçenlerde çektiğim bi videoyu ufak tefek düzenledim, malesef gopro tahmin ettiğimden çok ses alıyomuş :cyclopsan trafikte giderken konuşma ne var ne yok alınca biraz kırpma ve düzenleme gereği duydum. video yükleniyo %5 :) yüklensin linkini paylaşacağım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------

bu arada 30 ağustosta müsait olan var ise altın elbiseli adamın etkinliği var, ben gitmeyi düşünüyorum beraber gidebiliriz.

Ben de gidicem kardeşim haberleşiriz

Kocaeli İl Temsilcisi
makinanın çektiği videonun formatı ney ? tahminimce youtube'un zımbırtılarından kaynaklı olabilir

1080p formatta çekim yapıyorum kardeşim . Zaten makinemiz belli sj4000 , biz fakir motorcuların kamerası . :pl: Fazlada bi performans beklememek gerek açıkcası .

Hayırlı uğurlu olsun atilla abi allah kaza bela wermesin .Kurbanı ne zaman kesicen abi etleriyle bi mangal yaparsın artık bize :)

Sağol. Olm daha uğrayıp çayımızı kahvemizi içmedin :) Mangal kolay, Bayram gelsin komşunun kurbanlığını çalar yaparız bişeyler :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:13 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=x5kx3zHv0ZI

neden 360p olmuş anlayamadım, 1080p olması lazım oysaki

On numara olmuş. İşte en çok bunun için seviyorum bu motoru. Aradan dereden yaş gibi geçiyorsun. Bunu bloğa koyalım millet commuter görsün :)

Motosikleti
Henüz yok.
Atilla abi şile gezisi ne oldi başka bahara mı kaldı. Son durum nedir.

1080p formatta çekim yapıyorum kardeşim . Zaten makinemiz belli sj4000 , biz fakir motorcuların kamerası . :pl: Fazlada bi performans beklememek gerek açıkcası .

format derken avi,wmv,mp4,h264 gibisinden sormuştum :) sj4000 diyip geçme biraz bakındım gayet güzel işler yapan bi alet, zaten çoğu yerde goproya alternatif olarak gösterilmiş ve karşılaştırmaları var. özel mesaj yoluyla bana kaç fps hangi format çektiğini bi yazarsan belki biraz daha yardımcı olabilirim çünkü youtube bu konularda biraz sıkıntı, kendi oynatma formatına göre ayarlıyo olabilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:46 ----------

Çok güzel Bir video olmuş Ama konuşmaları kesmeseydin daha iyiydi :)

konuşmaları malesef ki kesmek zorundaydım :/

Demirutku bana motor surmeyi öğret :D
Cok iyi olmuş yaaa
Arada beraber gezelim diyecektim bayrampasadayim ben ama benimki o kadar atak değil yetisemem sana.
Face ten ekleyiversene ben beceremedim
www.facebook.com/yasin.sancakdar

estağfurullah, eğitim alıp öğrendiğim zaman elimden geldiğince yardımcı olurum :) facebook kullanmıyorum malesef ki, 30 ağustosta ufak çaplı etkinlik tarzı bir şey düşünüyoruz, aramıza bekleriz.:)

Son düzenleme:
Motor ne kadar seri gidiyor.Uzun yolda ortalma kaçla gidebiliyor.

aslına bakarsan lastiklerim orjinal fabrika çıkışlı ve ben baya bi yedim diyebilirim dişleri kalmadı artık, zincirinde değişme vakti geldiğinden eski haline göre baya bi hantallaştı diyebilirim. ilk aldığımda düz yolda tek 110u gördüğümü hatırlıyorum(göstergenin yalancısıyım) şuan 100km civarı anca gidiyo, arkadaşım cb125e ile yanımdan yavaş yavaş uzuyo diyebilirim ama düzgün bi asfalt lastiği takıp zincir değiştikten sonra biraz daha iyi gidebilir tahminimce.

Kocaeli İl Temsilcisi
format derken avi,wmv,mp4,h264 gibisinden sormuştum :) sj4000 diyip geçme biraz bakındım gayet güzel işler yapan bi alet, zaten çoğu yerde goproya alternatif olarak gösterilmiş ve karşılaştırmaları var. özel mesaj yoluyla bana kaç fps hangi format çektiğini bi yazarsan belki biraz daha yardımcı olabilirim çünkü youtube bu konularda biraz sıkıntı, kendi oynatma formatına göre ayarlıyo olabilir.

Video formatını .Mov da çekmiş . Avi , wmv değil .

X-Tream Max'i Almayı düşünüyorum aldığım zaman asfaltta kullanıcağım.Yani Cross olarak değil Süpermoto olarak kullanıcağım.Bunun İçin Uygun asfalt lastiğini nereden bulabilirim ? Lastikden başka bir değişiklik yapmak gerekirmi asfalt kullanımı için ?

Sağol. Olm daha uğrayıp çayımızı kahvemizi içmedin :) Mangal kolay, Bayram gelsin komşunun kurbanlığını çalar yaparız bişeyler :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:13 ----------

Walla abi ne desen haklısın sözümde duramadım mahçubum ama en yakın zamanda uğrıcam inşallah :)

X-Tream Max'i Almayı düşünüyorum aldığım zaman asfaltta kullanıcağım.Yani Cross olarak değil Süpermoto olarak kullanıcağım.Bunun İçin Uygun asfalt lastiğini nereden bulabilirim ? Lastikden başka bir değişiklik yapmak gerekirmi asfalt kullanımı için ?

ilacın burada kardeşim :) http://xtrememaxsevdalilari.blogspot.ch/

Bu blogda Attila abi ön tekeri 18" yapmaktan bahsetmiş. Başlıkta arattım ama bulamadım.

Nasıl oluyor, arka tekerden bitane de ön tekere mi takılıyor? Fren disk, kaliper vs,, ??
Çok basit;aynı göbek kullanıldığı için farketmiyor.Çember ve teller değişiyor.Zaten fren diski göbekte sorun yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar