Teşekkür ediyorum cadillac olayonı şimdi anladım.Blogu okumaya başlıyım
Gördüm inceyi
Teşekkür ediyorum cadillac olayonı şimdi anladım.Blogu okumaya başlıyım
Yo yo yanlış anladınız ben siz yanlış yazdınız diye yazmadımGördüm inceyiHaklısın "Cadillac" yazılıyordu
![]()
Simsiyah Pulsar'ı aldım ama plaka ruhsat Pazartesi sabahına kaldıTekerlekleri taktırdım. Öle beni bekliyor garibim
![]()
attila abim aldınmı pulsar ı?
hayırlı olsun
düzeltme
hayırlı olsun :cat:
Arkadaşlar gittikçe çemberi daraltiyorum bugün gittim cb 125 ace test ettim honda olarak sifir sadece onu alabilirim sonra ucerleri aradim dedim böyle böyle nakitte ne olur oynamaz dediler3590 honda bayide cb 125 ace icin 3190 cekti simdi düşünüyorum üniversite istanbul da ben kocaelinde ayda bir git gel yaparim orda takilirim sizce honda servis ve 2.el satış kolayligi icin honda mi aliyim yoksa max mi ace test ettim bana yeter düzeyde fakat istanbula gidip gelinirmi bilmiyorum. yakit ace ta 2 lt max ta ortalama 80 le ne kadar yakar ve max alırsam bana dayanır mi 3 sene falan agir cross hatta hic cross yapmicam arada dogada gezerim fakat cok zorlamam fikirlerinizi bekliyorum
Honda Ace 125'in frenleri çok kötü , ön arka kampana . Kocaeli - istanbul arası gideceksen devamlı , senin ilacın cbf 150 hocam . :cat:
Gayet güzel gibi duruyor.
Abi teşekkür ederim,bende burdan gördüğüm kadarı ile beğendim.Gayet güzel gibi duruyor.
o elcikler piyasada 15 lira civarında.
elcik korumaları ise acık uclu, sadece arazide ot cöp çarpmasını, eli çizmesini engeller.
yan yatmada manetleri vs koruyacagını sanmam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:02 ----------
nedir ne değildir bilmemekle beraber bu aracda incelenebilir
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-motoran-ufak-tefek-sorunlari-disinda-temiz-bi-motordur-172793969/detay
(modeli yakından inceleme sansım olmadı ama kagıt üstünde max dan iyi duruyor. bakılabilir)
Bu ilan için ne dersiniz ?
Hacılar bu motoran neden bukadar ucuz ?? Diğer 250 lik modeli de çok pahalı değil gibi. Kadırga ile aynı değil mi bunlar??
http://www.youtube.com/watch?v=x5kx3zHv0ZI
neden 360p olmuş anlayamadım, 1080p olması lazım oysaki
evet gopro hero 3 ile çektim, sanırım düzelmiş 1080p olmuş.