Mondial Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Tekerlekleri değiştirip üzerimde ki psikolojik baskıdan kurtuldum. Yeni tekerler ile 10 km yol yaptım. Rahatlıkla motoru yatırıp kaldırabiliyorum. Mutluyum huzurluyum :p

Alttan bakan şopar da benim motorun bekçilerinden birisi :)
[url]http://i.hizliresim.com/vz7kVD.jpg[/url]

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:06 ----------

Çoğacayip. Ben orjinal 150 cc motor ile 10 litre 300 km yol yapıyorum. Bir tek bujiyi değiştirdim. Başka da bişey yapmadım. Cemin dediği gibi ya çok yüksek devirli kullanıyorsun (ki motor kullanan arkadaşların çoğunda görüyoruz bu bir ve ikinci viteste gazlama hastalığını) ya da tüm ayarlar elden geçmeli. Kusura bakma ama sana bu lastiklerle bu kadar yakması normal diyen usta TIRT, hemen değiştir o ustanı :)

hayırlı olsun attila abi, engin inde dediği gibi lastikler yeni iken üzerinde koruyucu madde olabiliyor,

o madde asınıp tam temizlenene kadar yinede virajlara yatırmaktan kacın abi.

Becerebildim mi bilmiyorum ama bunlar ön 90X90X21

Bunlar da arka 120X80X18 (Marka : SaVa)

Bu yaştan sonra her şeyi üniversiteye giden çocuğundan öğrenmek te pek bi zor kardeşim :silent:

Unutmadan, lastikleri takmadan yıkıyorum. Üzerinde silikon (mum) filan kalmıyor bence. Yine de tavsiyeler için çok teşekkürler, sağolun varolun :)

Son düzenleme:
[url]http://i.hizliresim.com/8n3mnd.jpg[/url]
[url]http://i.hizliresim.com/dja4qZ.jpg[/url]
Bu yaştan sonra her şeyi üniversiteye giden çocuğundan öğrenmek te pek bi zor kardeşim :silent:

Unutmadan, lastikleri takmadan yıkıyorum. Üzerinde silikon (mum) filan kalmıyor bence. Yine de tavsiyeler için çok teşekkürler, sağolun varolun :)

olmaz olur mu harikasın abi.

hem cekimler hem de lastikler 10 numara olmus ,

tekrar hayırlı olsun :cat:

[url]http://i.hizliresim.com/8n3mnd.jpg[/url]
[url]http://i.hizliresim.com/dja4qZ.jpg[/url]

Evet abi çekimler süper ellerine sağlık.

Hayırlı olsun Atilla abi lastiklerin performansını değerlendirip paylaşırsan sevinirim. Benim şansımı düz duvarda ters sevsinler aldık motoru ruhsat yok evrak bekliyor, motor bana bakıyor ben motora :(

Hayırlı olsun Atilla abi lastiklerin performansını değerlendirip paylaşırsan sevinirim. Benim şansımı düz duvarda ters sevsinler aldık motoru ruhsat yok evrak bekliyor, motor bana bakıyor ben motora :(
Lastiklerin performansı ilk kullandığımda mükemmelmiş gibi geldi bana ama bir şey söylemek için daha erken. Hayırdır neden geçikti bu kadar senin ruhsat işi.

Lastiklerin performansı ilk kullandığımda mükemmelmiş gibi geldi bana ama bir şey söylemek için daha erken. Hayırdır neden geçikti bu kadar senin ruhsat işi.
Ankara'da ruhsat basımında sıkıntı var demişler takipçilere evrak almıyorlar gittim baktım ruhsat basılmıyor diye ibare asmışlar camlara 1 haftadır bekleyen bile varmış :( noolcak bilmiyorum ama şeytan dürtüp duruyor!

Ankara'da ruhsat basımında sıkıntı var demişler takipçilere evrak almıyorlar gittim baktım ruhsat basılmıyor diye ibare asmışlar camlara 1 haftadır bekleyen bile varmış :( noolcak bilmiyorum ama şeytan dürtüp duruyor!
Sakın şeytana uyma. SAKIN. Her şeyde bir hayır vardır. Böyle olması daha hayırlısıymış demek ki hakkında. Bekle, her şey tamam olsun sonra bin.

ben arkadaşlar siteye yeni üye oldum. mondial x treme max bir motor satın aldım. ikinci el 3000 km di. ayaklarım yere tam değsin diye 3 cm önünde indirttim. daha sonra kullanırken ufak bir kaza yaptım. bir hafta on gündür binmiyorum. acaba koltuğun altındaki amortisörden biraz daha aşağıya indirme durumum var mı? bunu yaparsam bir sıkıntı yaşar mıyım?

Son düzenleme:
ben arkadaşlar siteye yeni üye oldum. mondial x treme max bir motor satın aldım. ikinci el 3000 km di. ayaklarım yere tam değsin diye 3 cm önünde indirttim. daha sonra kullanırken ufak bir kaza yaptım. bir hafta on gündür binmiyorum. acaba koltuğun altındaki amortisörden biraz daha aşağıya indirme durumum var mı? bunu yaparsam bir sıkıntı yaşar mıyım?

motorun hayırlı olsun, kaza içinde gecmiş olsun.

arkayı daha kısa bir amortisörle değiştirebilirsin, o zaman alcalır.

daha önce hiç ugrasan olmadı, duymadım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:22 ----------

max cılar nerelerdesiniz ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar