Bundan almayı planlıyordum .. Bir gün babamla yoldayken 1-2 gün önce yolda bundan gördüm dedim babama bizimkini satınca bak şu iyi ucuz dedim alabiliriz diye düşündüğümü söyledim. Yok dedi cross alacaksan sabır edip iyi bişey alırız o pek yaramaz dedi aslında sevinmedim değil daha iyi bişey diyince aklım direk ktm lere gidiyor ama okadarda değildir heralde
arkadasım hayırlı olsun insallah ktm alırsınız
KTM nin caddeye cıkan dört zamanlı sıfırı 30.000 lira
şimdi onu max ile kıyaslamanın ne anlamı var, bu konuyu buraya tasımanın da anlamı yoktu.
insallah gönlündeki olur.
100 saat sonrası piston değişim zamanı geldiğinde de yada yedek parca lazım oldugunda yarım max parası harcamak gerekince
umarım yinede kararından memnun kalırsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:25 ----------
Yeni blog yazınız için teşekkürler. gayet bilgilendirici. motor modifiye bölümü bloga ne zaman eklenecek ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:03 ----------
Birde motoru edindigimizde elimizde olmasi gereken alet edevat ne olmalidir. Tamir vs icin. Yanimizda bulunmasi gereken yedek parcalar. Bunlara da deginebilirmisiniz blog'ta ?
ilerde modifiye konusunu bloga ben ekleyecegim.
bu sayfalardada ayrıntılı sekilde herseyi yazdım ve herseyiyle tartısıldı
tamir için gerekli tüm anahtar takımlarını ayrıntılı olarak yazmıstım önceki mesajlarda mevcuttur.
forumu okursanız herseye, tüm bilgilere ulasırsınız