Mondial Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Abi, adana seyhan baraj gölü civarına da ben varım :queen:

Deniz+tatlı su görmek için 100 kilometre yol depiyom, kardeşim al olta takımını, kıyıya sandalyeni, gece fosforun eksik olmasın gelir ise kiloluk sazan, gelmez is yaprak ebatındakileri beslemiş olursun:queen:

Cenkito yoladığın linke baktım, 2 tartı iyi fikir, kolu komşudan bulabilirisem bakayım:cat:

Bide bu adamlar süspansiyonları hangi hesba göre ayarladı bir fikrin varmı? sanki ayardan sonra araziye yatkın hale gelmiş gibi bir sonuç çıkıyor.

Son düzenleme:
onlar amortisörler tam kapanında altıyere degmeyecek sekilde ayar cekiyor galiba

ama emin değilim

Hic bir uygun amortisor bulamadim mecburen orjinalin siparisini verdim ve bakalim bu ne kadar goturcek. Birde arkadaslar izmirden hic kullanici yok mu bulusalim gezelim tozalim

selamlar
tvs apache kullancısıyım ilerde crosssa geçmek istiyorum içimde niyeyse böyle bi istek oldu asfalt lastiği taksak bi sıkıntı olur mu araziye girincede arazi lastiği takarım diyorum. bir de arazi lastiğiyle asfaltta gitmiyor diyorlar sizcede öyle midir. arazi lastiği asfalt virajlarında kayıp kendini yerde buluyor muşun doğruluk payı nedir. önerilerinizi bekliyorum çok sağ olun iyi akşamlar.

(not:diğer konuyada yazdım görülmez diye teşekkürler )

Kuba Black cat a ne diyosunuz ?

Okulların kapanmasıyla beraber alıcam 2si arasında kaldm.

http://www.kubamotor.com/new5/product/cross/blackcat.html

::eek:fftp::
halka açık alanların güvenlik mevzusunu onaylamayarak , ama genelini bayılarak izlediğim bir video arkadaşlar.

URBAN MOTOCROSS ...
https://www.youtube.com/watch?v=VezPyqtQ0w4

iyi diyosunda ben üstüme alınmıyorum coooooook uzak oralar :queen:

abi her zaman kapımız açık, gel misafirimiz olursun:mrgreen:

bu arada şu an avrupa yakasında 3 max'iz, toplantı olur da gelirim diyenler bana özel mesaj olarak iletişim bilgilerini versin. çete topluyorum :queen:

abi her zaman kapımız açık, gel misafirimiz olursun:mrgreen:

bu arada şu an avrupa yakasında 3 max'iz, toplantı olur da gelirim diyenler bana özel mesaj olarak iletişim bilgilerini versin. çete topluyorum :queen:

kardeşim mecidiyeköy'de . şu motor bi gelsin artık , gerekli deneyimi kazanır kazanmaz istanbul yollarındayım . umarım o zamana kadar sayımız daha da artar .

O kadar yazı var. Hiç gezi tozu ve arazi resmi yok, azcık foto paylaşalım. özendirin bizi :D

İstanbul takımı ŞİLE'ye gelemez mi acaba ? Buradan Ağva yaparız olmadı dağ-tepe çıkarız mangal yakarız püf püf :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar