Ben görüyorum ama haftada 7 gün senede 365 gün akşam saat 9'a kadar bir iddaa bayisinde çalıştığım için görmemezlikten geliyorum.tekrar diyorum,istanbul diyorum,etkinlik diyorum,toplanma diyorum![]()
Ben görüyorum ama haftada 7 gün senede 365 gün akşam saat 9'a kadar bir iddaa bayisinde çalıştığım için görmemezlikten geliyorum.tekrar diyorum,istanbul diyorum,etkinlik diyorum,toplanma diyorum![]()
Ben görüyorum ama haftada 7 gün senede 365 gün akşam saat 9'a kadar bir iddaa bayisinde çalıştığım için görmemezlikten geliyorum.Bakırköy sahilinde toplanacağız diyorsanız o olur bak
![]()
Abi, adana seyhan baraj gölü civarına da ben varım :queen:
tekrar diyorum,istanbul diyorum,etkinlik diyorum,toplanma diyorum![]()
Hic bir uygun amortisor bulamadim mecburen orjinalin siparisini verdim ve bakalim bu ne kadar goturcek. Birde arkadaslar izmirden hic kullanici yok mu bulusalim gezelim tozalim
Kuba Black cat a ne diyosunuz ?
Okulların kapanmasıyla beraber alıcam 2si arasında kaldm.
http://www.kubamotor.com/new5/product/cross/blackcat.html
iyi diyosunda ben üstüme alınmıyorum coooooook uzak oralar :queen:
abi her zaman kapımız açık, gel misafirimiz olursun:mrgreen:
bu arada şu an avrupa yakasında 3 max'iz, toplantı olur da gelirim diyenler bana özel mesaj olarak iletişim bilgilerini versin. çete topluyorum :queen:
kardeşim mecidiyeköy'de . şu motor bi gelsin artık , gerekli deneyimi kazanır kazanmaz istanbul yollarındayım . umarım o zamana kadar sayımız daha da artar .
tekrar diyorum,istanbul diyorum,etkinlik diyorum,toplanma diyorum![]()
fazla acele etme iyice alıs.sen bize lazımsın daha