Mondial Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım xtreme max ım ile.elcik koruma almak istiyorum yardımcı olursanız sevınırım.nereden teymin ettiniz.fiyatları nedir

merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım xtreme max ım ile.elcik koruma almak istiyorum yardımcı olursanız sevınırım.nereden teymin ettiniz.fiyatları nedir

50- 60 liradan baslar fiyatlar,

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-enduro-elcik-koruma-metal-barli-siyah-120299022/detay

bu tarz içinde demir olanlara bakmanı öneririm.

gidon kelepçeleri kaza da erken kırılabilir o zaman da farklı çözüm bulunur

yerine yenisi yapılır yada bişey uydurulur

Foruma yeni katıldım, bende xtreme max kullanıcısıyım ve sorularım olacak. Motorda gaz verirken bir kısımdan sonra motordan boğuluyormuş gibi kaba bir ses geliyor ve diğer sorunum yagmurlu havalarda onden inanılmaz su atıyor buna nasıl bir çözüm bulabiliriz

Foruma yeni katıldım, bende xtreme max kullanıcısıyım ve sorularım olacak. Motorda gaz verirken bir kısımdan sonra motordan boğuluyormuş gibi kaba bir ses geliyor ve diğer sorunum yagmurlu havalarda onden inanılmaz su atıyor buna nasıl bir çözüm bulabiliriz

ses olayına bişey diyemiycem bakılması lazım ama camur olayında ön camurluk değiştirildiğinde olay bitiyor.
daha önceki sayfalarda ben yaptım ayrıntılar mevcut

jigleyi açtığımda aynı durum bende de oluyo kapattığımda bi sıkıntı kalmıyor

arkadaşlar bizim komple sağ-sol düğmeler biraz pahalı geldi bana.

bizimkine uyacak başka düğmelere bakıyorum ama netten bulamadım,değiştiren yada bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirm.
buda bizim düğmelerein bağlantı soketleri sağdaki sağ soldaki sol düğmenin

kablo sayısı aynı olan baska model alıp orjınal fişle birlikte kullanabilirsin.

kenarından ince tel yada saatci tornavidası sokarsan plastik fişin içindeki kablolar cıkar

kablo sayısı aynı olan baska model alıp orjınal fişle birlikte kullanabilirsin.

kenarından ince tel yada saatci tornavidası sokarsan plastik fişin içindeki kablolar cıkar

çokça kez kablo sayısı yanıltır. ortak şase veya ek fonksiyonlar için fazla ya da az kablo olabiliyor. buton fonksiyonlarına bakmak yeterli olur bence:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:55 ----------

işte yeni sm aynamız:))

v3nqs.jpg

v3nv2.jpg

kablo sayısının yanında tabi tus ve fonksiyon sayısıda aynı olmalı

örneğin bazı modeller elden jıkleli oluyor bazılarında selektör tusuda bulunuyor.

bakılıp uygun olan model bulunur

squierstrat
siz arka mafsalı değiştiniz mi yoksa sadece boyadınız mı?

Arkadaşlar geriye dönük sayfaları okuyorum.Ucuz bir cross alacağım.Uygun fiyatlı bir ade buldum.Fakat sabırsızlandığım için sormadan yapamayacağım.Tek kelimeyle bu motoru sıfır almamı tavsiye edermisiniz?

arkadaşlar kablolar hakkında bilgiler aydınlatıcı ama ben direk başka marka modelden alıp kullanan varsa diye sordum çünkü diğer türlü netten sipariş verirken resimlerde kablo sayıları tam belli olmuyo yani tam emin olmadan sipariş vermek istemem daha ucuzu bulcaz diye.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------

Arkadaşlar geriye dönük sayfaları okuyorum.Ucuz bir cross alacağım.Uygun fiyatlı bir ade buldum.Fakat sabırsızlandığım için sormadan yapamayacağım.Tek kelimeyle bu motoru sıfır almamı tavsiye edermisiniz?

tek kelimeyle cevap vermek zor bende yenilerdenim,bütün forumu okudum hatta arada karıştırdıgım oldu aynı modelin sm forumunuda okudum nacizane fikrim 2 seçenek var birincisi motoru alıp fazla yormadan cross şehiriçi,şehirdışı geziler kullanacaksanız sıfır alın derim ama ben daha sert kullanıp cross için stress atmak için alcam diyosanız 2. el alıp aksesuarlarınızıda tamamlarsınız düştükçe kalktıkça üzülmessiniz örneğin benim elcik korumam yokdu 15 günde 2 kere debriyaj elciğini kırdım ve güç bela geri döndüm,umarım bi fikir vermişimdir.

sıfır yada ikinci el almak tamamen senin insiyatifinde olan bişey, içine sinecek bişey bulursan alabilirsinde

yok biraz fazla vereyim sıfır olsun diye de isteyebilirsin.

benim ikinci el olayına bakısım ise ikinci el japon almaktansa sıfır çinli almakdır.

zaten max ı mıda sıfır aldım, yaklasık 18 aydır / 7500 KM dir sorunsuz olarak da kullanıyorum.

lonasny dostum sen sen ol araziye cıkarken mıutlaka yedek debriyaj maneti yanında olsun

ucuz bir parca ama kırılırsa cekilecek rezillik cok buyuk olabilir

" benim ikinci el olayına bakısım ise ikinci el japon almaktansa sıfır çinli almakdır. "

budur imza.:cat:

merhabalar; yaklaşık 2 hafta önce bir arkadaşımla bizde x-treme max 150 aldık. gayet memnunuz. yalnız biz trabzondayız ve yaylalar bu aralar bol çamurlu ve karlı durumda. İnsanın canı çekiyor gidiyoruz :) motorun kendisindeki arka lastik acayip patinaja düşüyor. dişli lastik almaya karar verdim. genişlik olarak 120 veya 130 almayı planladım acaba arka çatal desteklermi? hatta almak istediğim lastiklerin linkleri şunlar;
http://www.ebay.de/itm/300792313394?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649

http://www.ebay.com/itm/321256295891?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649

http://www.ebay.com/itm/200989951782?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649

http://www.ebay.de/itm/Michelin-Cro...728515?pt=Kraftrad_Reifen&hash=item2c77fe7f83

bu fiyatlar bu modellere göre nasıl fiyatlardır?
önereceğiniz marka veya alabileceğim siteler nelerdir?
Almanya sitesinden bakma nedenim kuzenimin bana getirecek olmasıdır bu yüzden daha ucuz olacağını düşündüğüm için ebay.de den linnk verdim.
tecrübelerinizi ve cevaplarınızı bekliyorum.
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

en mantıklısı 110
daha kalın motoru cok yorar gitmez.
benim motor modifiye 210 cc olmasına ragmen 110 lastik gayet ideal oldu
150 ye daha kalın düşünemiyorum dogrusu

buda görselleri. gördüğün üzere o kadarda ince durmuyor

dscf0496hc.jpg

dscf0495h.jpg

Son düzenleme:
yav benimde sarı marş tuşunu ilk sahibi düşürmüş aldığımda yoktu komple değişmesi gerekiyo dedi servis. zaten biraz dandik elcikler falan komple değiştireyim diyorum. varmıdır bildiğiniz uyan ya da yapmış olan ?

cikleyi ortaya getirip ayarini nasil yapiyoruz? ve benim hizli giderken cukur yada herhangi bi ufak cikintidan gectigimde motor zinciri saramiyo gibi oluyor daha once boyle bisey yasadiniz mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar