motor 5500de motor kısmının sadece debriyaj tarafındaki kapagı acmıstım onuda dedıgım gıbı kapattım obur tarafdaki buyuk kapagı acarken 1 vida acılmadı sonra piston silindirde buyutmieyecegim sımdılık bayag iş var bide bunla ugrasmayım dedim geri kapadım,dişli tarafını temizledim dişli değiştirmeyi 15 yapmayı dusunuyorum.silindir pistonu elden geçırsem değiştirmeden fazla yapcam bişey varmı performansı artırıcı,debriyajdada aynısı pek etkiler mi bilmiyorum? diğer parçalardan hangilerini temizlemek iyi olur mesela hava filtresini yenilicem karbüratör,hortumlar,vb ne yapmak lazım fikirlere açıgım
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:16 ----------
bide elektrik tesisatı var o bayag ugrastırcak kalolar soketler tozlanmıs temizlencek degışecek parcalar var ön far arka stop kuyruk,ha bide aklıma gelmişken bende arka camurlugun ustunde koruyucu herhangi bişey yok ayrıca çamurlukda sonradan yapılma orjınal degil buyuk ihtimal,sizinkilerde ne var orda ? tabi böle olmuyo hepsinin fotografını paylaşmak lazım bi ara.