İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Peki şöyle bir özet geçmek gerekirse;
Orjinal cross dişli lastikleri asfaltta sorun yaratmaz; virajlarda hiç sıkıntı yaratmaz diyorsunuz değil mi?
Yazılarını söküp kendim desenli karbon kaplayabilirim
maxın üstündeki original lastikler zaten tam CROSS lastiği değil, onlar ENDURO diye geçer.... ENDURO lastikler BENCE asphalta tatmin ediçi olduğu gibi arazide de iyi bir performansa sahip
ama ENDURO lastikle tam kumlu ve tam çamur araziye giriyim ve istediğim gibi hareket ediyim diyorsan yanılırsın, gidermi gider ama çok fazla tutunma bekleme, yanılıyorsam düzeltin
cem ustanın dediği gibi asphalt lastikleri ile çamura girersen olduğun yerde sayarsın veya anında kayar düşersin, bunları göz önünde bulundur ve öyle seç lastiğini
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:11 ----------
arkadaşlar alien fardan sonra stop olayına giriyorum..
plakalığı iptal edecem
ardından stopuda söküp yerine şu üründen takmayı planlıyorum
http://www.hepsiburada.com/liste/z-tech-mugen-rr-tipi-arka-cakar-lamba/productDetails.aspx?productId=otelf15125&categoryId=20024662&SKU=OTELF15125&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dotelf15125%26fh_lister_pos%3d1%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253d%255cu00e7akar%26fh_refview%3dsearch
ürün henüz elime geçmedi ama duyduğuma göre 3 tane kablosu varmış 1 tanesi şase 1 tanesi sabit yanıyor 1 tanesi çakar yanıyor.
ben şaseyi bağlasam ardından düz olan kabloyuda parka bağlasam ve çakar olanıda frene bağlasam olabilirmi acaba ?
kafam şu noktada karışıyor normal tesisatımızda frene bastığımızda park ampülündeki elektriği kesiyor mu ? yani aynı anda 2 kablodanda elektrikmi geliyor tek devremi acaba
sonuç olarak deneyip görecem güzel bişey çıakcağını umud ediyorum. proje bitince detaylı resimelrini foruma yükleyeceğim
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:20 ----------
arkadaşlar bu arada karburatorde bı ayar gibi jigle var 3-4 kademe galiba onu yere doğru aşağı indirince motor istop ediyor. şu anda en yukarıda kullanıyorum gokyuzune dogru yanı. en altta olunca istop ediyor onun ayarı nedır acaba
sen şu stop lambanın sayfasını birdaha göder o verdiğin linki açamıyorum
o jigledir 3 kademe olur, en yukarda kelebek kapalı olur ve en aşağıda tam açık olur, en yukarda olursa motor gaz yemez normalde motor soğuk olduğunda en yukarı alırsın ve çalışır ve ısındıktan sonra en aşağı indirirsin
belkide başka bir problem vardır hava ayarı falan
cem kardeş burda motor ustası o en doğrusunu bilir :cat:
çok şükür o problem modifiyeden sonra bende kayboldu, motor hangi durumda olursa olsun tık diye çalışıyor