sizce bu motoru alırsam kullanmakta zorluk çeker miyim vitesli motor tecrübem yok sayılır bir iki defa cbf kullandım vites öğrenmek için o yüzden az çok teknik olarak nasıl çalıştığını biliyorum . motoru yüzde 50 şehir içi yüzde 50 de arazide kullanmayı düşünüyorum . yazılarını okuduğum için az çok arızalarını veya kusurlarını biliyorum diyelimegzoz borusunun bacağa yakın olması far ayarının olmaması boyasının kalitesiz olduğunu vs vs
şehir içinde atik bir makine midir max arkadaşlar yani devamlı dur kalk yapabilir miyiz zorlanmadan ? biliyorum çok şey yazdım o yüzden kusuruma bakmayın . Allah herkese kazasız belasız sürüşler nasip etsin
![]()
Bizim bir arkadaşımız hayatında hiç vitesli motosiklet kullanmadı. 150-250 cc scooter kullanırdı. Bir gün gitti vitesli 700 cc motosiklet aldı. Honda NC700, o yaptıysa sende yaparsın.
Mesele kavramada ve yetenekte, vites geçirmek zor iş değil. debriyajı sık aşağıya 1 debriyajı sık. yukarı çek 2, bir daha yukarı 3- çek 4- çek 5 son. üstüne her bastığında 5-4-3-2-1 olay bu
ekobis değil. Motosiklet alıyorsun. atik bir motordur. verdim mi gaza tek tekerde yapan var. 2 kişi çok hızlı kalkıp yol alabiliyorum. 2 kişi 100 km leri çok rahat görüyor. Şehir içinde kalkışları hızlı, bu paraya böyle motor bulduğunuz için bile dua etmeniz lazım.