Bu kaskı almayı düşünüyorum nasıl tavsiye eder misiniz. Ayrıca kask kilidini kullanacam uygun mudur.
MX433 MAGNUM
TANITIM VİDEOSU
MX433 MAGNUM
TANITIM VİDEOSU
Son düzenleme:
Kullanımda şöyle olur debriyaja alışana kadar zorluk çekersin maksimum 1 hafta kadar. Birde eğer benim gibi Cup motordan inip Cross'a binersen, dururken yapmak istediğin
manevralarda zorluk çekersin 3 hafta oldu hala çekiyorum. Dar alanda dönmek biraz zor motorda ağır, o kadar da zaten olmalı çünkü motor insan binsin diye yapılmamış.
Dev binsin istenmiş bu yönünden hiç korkmayın ama motora binince kendinizi dev gibi hissediyosunuz zaten ve diğer motorların aksine kesinlikle düşerim korkusu olmuyor
insanın içinde herşeye tepeden bakmak çok zevkli.
---------- Post added at 02:08 ---------- Previous post was at 02:02 ----------
Rica ederim Ben Sakarya'danım dediğim gibi ben ilk motorumu bu şekilde almıştım. X-Treme Max'i kredi kartı + peşinat ile aldım. İmkansızlık varsa işin içinde çarenin gerektiği ile hareket edeceksiniz mecbur. Kredi kartının iyi yönü vadesiz taksit yapıyolar.
Ama sonra aksesuarları da kredi kartı ile almaya başlayınca karışıyo işler
---------- Post added at 02:19 ---------- Previous post was at 02:08 ----------
Bu arada arkadaşlar yaklaşık 500 km deyim 3 hafta önce aldım motoru.
1 Litre ile 28 km. yol yapıyorum şehir içi, uzun yol vs. karışık 6 Lt ile 168 km de yedeğe geçiyor.
Yedek depo ile 17 km yol yapıldığını söylemişti forumda @cenkito
Yani bu durumda yedek depo 0,6 litre oluyor.
Bu kaskı almayı düşünüyorum nasıl tavsiye eder misiniz. Ayrıca kask kilidini kullanacam uygun mudur.
MX433 MAGNUM
TANITIM VİDEOSU
Selam arkadaşlar öncelikle adım Serkan.
sağol yok sınırları zaten zorlamam... 150 lik motorda yarım litre ile 21 km yol yaptım... şimdi 220 ile yedek depo 17km yaptı ama emin olmak için birdaha deniyecem... sanırım motor daha taze ve ayarsız olduğundan birde püskürtmeli karburatör var ondan olabilir
Gitmişken bikaç pehlivan da devierydin ya o da madalyalı iş.
Kullanımda şöyle olur debriyaja alışana kadar zorluk çekersin maksimum 1 hafta kadar. Birde eğer benim gibi Cup motordan inip Cross'a binersen, dururken yapmak istediğin manevralarda zorluk çekersin 3 hafta oldu hala çekiyorum. Dar alanda dönmek biraz zor motorda ağır, o kadar da zaten olmalı çünkü motor insan binsin diye yapılmamış.
Dev binsin istenmiş bu yönünden hiç korkmayın ama motora binince kendinizi dev gibi hissediyosunuz zaten ve diğer motorların aksine kesinlikle düşerim korkusu olmuyor
insanın içinde herşeye tepeden bakmak çok zevkli..
Bende aynı kaskı kullanıyorum. Big gopro takılıBu kaskı almayı düşünüyorum nasıl tavsiye eder misiniz. Ayrıca kask kilidini kullanacam uygun mudur.
MX433 MAGNUM
TANITIM VİDEOSU

motoruda köylü motoruyla aynımı acaba ? bizim motorlar başka hangi modellerde kullanıldı
Ohoo herkes aynı kaskı kullanıyomuş yav tamam bende bunu kullanacam. Önce gidip şu flaşör işini çözeyim.
Peki mont olarak tam teşekküllü mü önerirsiniz. Aklımda şu var ama transparan bölgeler biraz utanç verici :cyclopsan
CROSS GİYSİ
o modeli biliyorum ama x treme daha agresiv ve çekicigönderdiğiniz link hatalı bu işlemi yapan başka arkadaşınız oldumu yada x treme kullanan arkadaşlar böyle bir işlem gerçekleştiridimi ve amortisör fiyatının 80 tl olması ayrı bi sevindirici haber
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:31 ----------
resmi açtım baktım tam boyutlarını bilmediğim için ortalama bi ölçü hesabı yapamadım sizce kaç cm oynar yükseklik ? ön amortisörüde düşürsem ?
benim yaptıklarımıda sayfa 85 de paylasmıstım o zaman
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/97268-mondial-150-x-treme-max-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-85.html
s.a arkadaşlar başka bir marka motor almak için kredi çektim fakat x treme benim aklımı karıştırıyor tarz olarak super moto ve naked istiyorum bu iki modelde benim için uygun sahibindeni gezerken bi ilan gördüm ve 2 katı daha çok istemeye başladım max'ı çünkü adam istediğim gibi yapmış ama bi endişem ve korkum var motorun yüksek oldugunu biliyorum yakından gördüm boyum 1,70 ve ilk motorum olucak vitesli tecrübem yok