Cenkito teşekkür ederim ayaklık müşürünü ararken soketin çıkık oldugunu farkettım ve n ışığı geldi. Yalnız n deyken durdum motor tekledı ıstop ettı galıba n yandıgında bıe bazen 1. Viteste olabılıyor motor sanırım.
size birkaç sey sormak istiyorum 2.el bir motorda örneğin motoru şasesi pistonları olmazsa olmazı gibidir ya neyi bozuk kırıksa alınmamalıdır? grenajlar km teli vidalar teker vs. değilde neye dikkat etmeliyim? çünkü alınca zaten elcikleri korumaları grenajları vs. gibi şeyleri komple değiştiricem...
Daha önceki sayfalarda arkadaşın birisi alien diye far takmış ve çokta güzel olmuş ama googleye yazdıgımda öyle bir far bulamadım ne kadardır nerde satılır acaba.
Sağlıcakla kalın bundan sonra bende aranızdayım, tekerınız yere duz bassın)
Arkadaşlar merhabalar bende ilk motorum olarak bu motoru düşünüyorum, önceki yazılanalara biraz baktım ama tabii ki bütün yazılanları okumak mümkün değil.
Şehir içi kullanacağım ne gibi - yanları vardır + yanları nelerdir biraz bahseder mi tecrübeli ve motoru tanıyan arkadaşlar
Aydınlatması iyiyse sorun yok ozaman umarım sizinki gibi güzel monte edebilirim ve güzel görnümlü olurbu motor çok hoşuma gitti ilk defa bi motora masraf yapma isteği doğuyor içimden
)
evet mersin hos geldin, adanada max 3 den ikiye düştü (yani bizim grup)
mersin 1 den 2 ye cıktı![]()
ortalıgı kızıstırmasana tolgacan zaten tır tır scootırla idare ediyom buralardar: