Mondial Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar merhabalar
bana TVS RTR Apache lazım...
ybr zayıf geldide :)

Cenkito teşekkür ederim ayaklık müşürünü ararken soketin çıkık oldugunu farkettım ve n ışığı geldi. Yalnız n deyken durdum motor tekledı ıstop ettı galıba n yandıgında bıe bazen 1. Viteste olabılıyor motor sanırım.

Cenkito teşekkür ederim ayaklık müşürünü ararken soketin çıkık oldugunu farkettım ve n ışığı geldi. Yalnız n deyken durdum motor tekledı ıstop ettı galıba n yandıgında bıe bazen 1. Viteste olabılıyor motor sanırım.

evet bazen yapar onu müşir tam göstermiyor bazen
bazen bosa almaya calısınca müşir bosa geciyor ama vites gecmiyo
olur o kadar kusur kadı kızında da kara kızda da :queen:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-motosiklet-naked-far-kros-far-enduro-far-universal-far-cross-far-61763009/detay/

Bu farlardan kullanan öneren varmı bizim motorlarda nasıl durur acaba direkt farı çıkartsak oturtabılırmıyız, fena durmuyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:46 ----------

Siparişi geçtim bile arkadaşlar gelince takınca bilgilendiririm sizleri ;)

son cagrı :)

slm tolga 48 suan fethiye merkezdeyim
yaklasık en az 1 ay daha buralardayım

müsait olursan görüşelim

size birkaç sey sormak istiyorum 2.el bir motorda örneğin motoru şasesi pistonları olmazsa olmazı gibidir ya neyi bozuk kırıksa alınmamalıdır? grenajlar km teli vidalar teker vs. değilde neye dikkat etmeliyim? çünkü alınca zaten elcikleri korumaları grenajları vs. gibi şeyleri komple değiştiricem...

size birkaç sey sormak istiyorum 2.el bir motorda örneğin motoru şasesi pistonları olmazsa olmazı gibidir ya neyi bozuk kırıksa alınmamalıdır? grenajlar km teli vidalar teker vs. değilde neye dikkat etmeliyim? çünkü alınca zaten elcikleri korumaları grenajları vs. gibi şeyleri komple değiştiricem...

benim kendi görüşüm
ön gidon rulmanlarının oraya dikkat et, masa sase baglantısına. yanı kafadan carpma sonucu ön acı değişmemiş olsun
motor blogunda kırık cıkık darbe yoksa görünür, piston silindir değişirsin sorun değil

Daha önceki sayfalarda arkadaşın birisi alien diye far takmış ve çokta güzel olmuş ama googleye yazdıgımda öyle bir far bulamadım ne kadardır nerde satılır acaba.
Sağlıcakla kalın bundan sonra bende aranızdayım, tekerınız yere duz bassın :))

O arkadaş ben oluyorum. Bu arada Benim N boş lambasında sorun yok. Durduğun yerde boşa geçmesi biraz zor oluyor ama hafif ara gazı ile yarım mt bile gitmeden nazikçe yukarı alınca, anında boş vitese geçiyor. Ben böyle kullanıyorum. Durmaya 1 mt den az kala boşa alıyorum. kesin çözümü budur. N ışığı vites de iken yanmaması gerekiyor. Servise göster düzeltsinler. Sonuçta garanti kapsamında, km dolmasını bekleme yapsınlar. :cat:

Link : http://www.aliexpress.com/item/Headlight-Street-fighter-Fairing-Motorcycle-Universal-50-discount/526257275.html

Arkadaşlar merhabalar bende ilk motorum olarak bu motoru düşünüyorum, önceki yazılanalara biraz baktım ama tabii ki bütün yazılanları okumak mümkün değil.
Şehir içi kullanacağım ne gibi - yanları vardır + yanları nelerdir biraz bahseder mi tecrübeli ve motoru tanıyan arkadaşlar

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/97268-mondial-150-x-treme-max-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-140.html#post3010097

Bu kısım sana ilham verecektir.

Bugün naked far kafam geliyor arkadaşlar resimlemeye çalışacam, ayrıca müşürüde iptal edebilirsem etmeyi düşünüyorum

iptal etmek çok zor değil. Müşürü yerinden sök. Kabloyu ortadan kes. Bantla oldu bitti. Motora hiç bir zararı yok.
Ben ilk aldığım gün iptal ettirdim. Gereksiz bir aparat :cat:

Hocam sizin far aydınlatmanız nasıl benimkilerde spot heralde xenon ampulu sıgdırılabılırmı ıcıne acaba

20+20 = 40 w spot çanak ampul ve gayet iyi aydınlatması var. 3 lü led sis farımdan daha çok yolu aydınlattığını söyleyebilirim.
Zenon ampulü soktun diyelim. Geri kalan kutusunu nereye sokacaksın. Hem bu motorda zenon ampulun ne işi var :cherry: boş ver.
Benim gibi para saçma, o paraları benzine ver. uzun uzun gez. :p

Aydınlatması iyiyse sorun yok ozaman umarım sizinki gibi güzel monte edebilirim ve güzel görnümlü olur :) bu motor çok hoşuma gitti ilk defa bi motora masraf yapma isteği doğuyor içimden :))

evet mersin hos geldin, adanada max 3 den ikiye düştü (yani bizim grup)
mersin 1 den 2 ye cıktı :)

Aydınlatması iyiyse sorun yok ozaman umarım sizinki gibi güzel monte edebilirim ve güzel görnümlü olur :) bu motor çok hoşuma gitti ilk defa bi motora masraf yapma isteği doğuyor içimden :))

O kadar masraf isteği varsa, silikon elcik, elcik koruma, gidon süngeri alabilirsin yakışıyor.

evet mersin hos geldin, adanada max 3 den ikiye düştü (yani bizim grup)
mersin 1 den 2 ye cıktı :)

2 ye 2, bir yarış düzenlesinize, Mersin & Adanaya karşı, iyi olan kazansın :mrgreen:

ortalıgı kızıstırmasana tolgacan zaten tır tır scootırla idare ediyom buralarda :pr:

ortalıgı kızıstırmasana tolgacan zaten tır tır scootırla idare ediyom buralarda :pr:

Cem usta, Adana da ne scooterlar var. Facebook larda videoları cirit atıyor. Kross motorlara kafa tutuyor.
Önemli olan motosiklet değil. Sürücüdür Sürücü :cat: verdim gazı, yürü be 1 numara, kim tutar seni :mrgreen:

Böyle güzel olmuş. Ellerine sağlık.
Fazla da oynama yapma bence, Elcik koruma al. Kollar çok çıplak duruyor.
Hem çok yararını görürsün. 50 Tl den fazla da verme, gidp acerbis falan alma yani :cat:

teşekkürler hocam bi bakınıyım elcik korumaya sahibinden.com da şimdi almayı düşünüyordum bende bi üründe karar kılarsam ilanını gösteririm buraya

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-zirvemotor-dan-acerbis-cross-elcik-koruma-siyah-129966955/detay

şu ürün fena değil gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar