benim annemde anjiyo olmuştu pekte önemli bir operasyon değil kardeş bayıltmıyorlar bile 30 dk içerisinde yapıveriyorlar ertesi günde taburcu ediyorlar
Allah acil şifalar versin kardeşim
Saolun arkadaşlar ;
Anjiyo ilk olacaklar için sorun teşkil etmeyebilir belki, Annem Önceden açık kalp ameliyatı oldu. 3 damar tıkalıydı.
Şimdi damarlarda daralma var. Kalp yetmezliği de var. ilaç tedavi bir yere kadar. Kadında korkuda var. İlaçlar değişmiş. Bir doktora daha göstereceğiz.
Çünkü doktorlardan biri anjiyo olursan rahatlarsın derken, biri gerekmez diyor. İzmirde akrabaların tanıdığı bir doktor var. Oda ol derse anjiyo yaptıracağım.
Kadında hastalık yok yok zaten ; Hiper tansiyon, Katarat hafif, kalp yetmezliği vs vs. gidiyor. Arkadaş Önceden 80 yaşında adama maşallah derdik. 100 görenlere Allah uzun ömür versin.
Milletin 50 den sonra eli ayağı tutmuyor. Yedirdiler ne olduğu belirsiz şeyleri millete hastalıktan başımızı kaldıramıyoruz.
---------- Post added at 11:05 ---------- Previous post was at 10:58 ----------
arkadaşlar benim arka jantın bilyalarını 1 hafta önce değiştirdim fakat bugün baktım yine boşluk var jantı söküp bilyalara baktım bilyalar sağlam gözüküyordu ama elle bile zorlanmadan çıkıyorlar yardımlarınızı bekliyorum ...
Cem e katılıyorum. Farklı bir bilya taktın galiba, Bizim bilyalar 6302 olması lazım. Ben değiştirdim.