@Serdarom Sende bizim motoru gidip husberg ile karşılaştırıyorsun. Husberg e verdiğin para ile kaç tane max alırsın hesap ediyor musun güzel kardeşim.
Ne kadar para o kadar köfte diyoruz. Max Tüm cross ve enduro motorların arasında en ucuz ve en güzel kasaya sahip motor. Evet motor kısmı tırt ama modifiye edersen güzel oluyor.
Bende centiko gibi dar boğazdayım. yoksa onu bu yolda yalnız bırakmadan elleri yağa bulardım. modifiye işine el atardım. Gerçi bana her türlü yetiyor. Çok hardcore takılmıyorum.
Bende hardcore diye diye adult film yıldızı olacağım

, Üstüme lakap kalacak :queen:
Centiko@ Cem senin için büyük gün, kutlama yapıpda ehliyeti almaya gitme sakın

Aceleye gerek yok, Balkanlardan gelen bu soğuk hava kütlesi gitmeden kimse bir yerlere gitmez, gezmez. 2 hafta oldu. Motorun üstüne oturmadım.
Sende acele etme, bu haftasonu fuara gitmeyi düşünüyordum ama şirket bana süpriz yaptı ve gece nöbeti yazdı. Gündüz de değil. Arkadaş bir kişi izinde diye.
Öyle bir nöbet yazdılar ki, her türlü önüme taş koydular. Neyse zaten paramız yok. Alamayacağımız şeyler içinde o kadar yol yapmaya, para harcamaya gerek yok.
Tüm motorların bir arada olduğu bir fuarı da kaçırmak istemezdim ama sağlık olsun. yapacak bir şey yok.