Mondial Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

slm cross cular :D

Düzce ye cross parkuru yapılmasıyla crosa merak saldım.apache mi satıp x-treme max almayı düşünüyorum.aklımda str 250 var ama o biraz pahalı apache yi satıp üste para vermem gerekiyor.

x-treme nin motoru egzantiriklimi ? hız benim için önemli değil torku nasıl ? atlamaya zıplamaya dayanır mı ? bu güne kadar karşılaştıgınız sorunları var mı ?

sorularımı cevap larsanız sevinirim :)

max ın motoru itecekli, diğer sorularının cevabı ve çok daha fazlası bu başlıkta mevcut

selam max ailesi:) nasılsınız....
bugün biraz gezdim sağı solu... malum tatil günü gezelim dedim...

önce bi rks bayiğinin yanından geçtim bi baktım rks 200r.. motor çok hoşuma gitti... iri büyük 200cc...
fiyatı sordum ettim... 5700 anahtar teslim dedi...biraz pahalı geldi sanki...benim ybr yi kaça alırsınız dedim 3000 e onu sayarız dediler....teşekkür ettim çıktım mağzadan...

yarında mondial bayisine gidip x treme max i göresim var ama pazar kapalıdır... şu motoru yakından bi göremedim adam gibi, inceleyemedim sağlam..
rks nin motoruna göre oturma yeri daha geniş... mondial daha rahatdır...

iki arada bir derede kaldım açıkcası.... biri 200 cc , güzel görünümlü..ama fiyatı pahalı...(motoru suzuki alt motoru)
biri dehşet görünümlü, 150 cc, fiyatıda ucuz....sizin deneyimlerinizle aklıma çok yatıyo ...
almışken 200 cc alasımda var ama... hayırlısı bakalaım yaa... ilerki günler ne getirir bilemem... kısmet diyelim:)

selam max ailesi:) nasılsınız....
bugün biraz gezdim sağı solu... malum tatil günü gezelim dedim...

önce bi rks bayiğinin yanından geçtim bi baktım rks 200r.. motor çok hoşuma gitti... iri büyük 200cc...
fiyatı sordum ettim... 5700 anahtar teslim dedi...biraz pahalı geldi sanki...benim ybr yi kaça alırsınız dedim 3000 e onu sayarız dediler....teşekkür ettim çıktım mağzadan...

yarında mondial bayisine gidip x treme max i göresim var ama pazar kapalıdır... şu motoru yakından bi göremedim adam gibi, inceleyemedim sağlam..
rks nin motoruna göre oturma yeri daha geniş... mondial daha rahatdır...

iki arada bir derede kaldım açıkcası.... biri 200 cc , güzel görünümlü..ama fiyatı pahalı...(motoru suzuki alt motoru)
biri dehşet görünümlü, 150 cc, fiyatıda ucuz....sizin deneyimlerinizle aklıma çok yatıyo ...
almışken 200 cc alasımda var ama... hayırlısı bakalaım yaa... ilerki günler ne getirir bilemem... kısmet diyelim:)
Max'ı alın, rks ile arasındaki fiyat farkına 3 kere motor yaptırılır 220-230cc'ye çıkartılır motor.

Bana 200cc için 5700 çok fazla geldi. Açıkçası çin malı motora o kadar para verilmez. Rahatlık konusunda bizim motorun selesi normal krossların 2 katı neredeyse. Çok rahat yani. Özellikle arkada oturan çok rahat ediyor :wiinkk: Ben de motoru değiştirmek istiyorum artık. Daha 2000 kmde ama arazi motoru benim işimi pek görmüyor. Aslında motor çok güzel ama babamın da sürebileceği daha alçak bir motor almak istiyorum.

herkes geziyor anlasılan ohhhh ne güzel :pale: iyi eglenceler millet. büyüyünce bende gezecem :queen:

gel persembe gelllllll :pl:

3 Büyük Avm , 2 Büyük Hırdavat, 10-15 tane boya vs hırdıvatçı dükkanı gezdim. Arkadaş Sprey altın hint kumaşı olmuş.
En son bir dükkana girdim. Marshall adam bizde yok kusura bakma dedi. Tam çıkarken dönüp bulabileceğim bir yer var mı dedim. 100 mt ilerde marshall bayi var sor dedi. 2. ye sormasam eve gidecektim.
Marshall bayinden içeri girdim. 200 adet farklı sprey boya vardı. bir tane de astar sprey, o an biri elini uzatsa yumruğu yerdi :p

Her türlü boya badana işi yapılır. Tüm renkler ile hizmetinizdeyiz. :p

Astar çekmeden önce bir güzel bandladım. temizledim. yaladım yuttum. Boya işlemi için her şey hazır.

Astarı 5 dk ara ile 4 kat astar attım. 30 dk da üstünde kurudu. tam koruma için 16 saat yazıyordu.
Astardan sonra gördüm ki, kalın zımpara ile bazı yerlere fazla bastırmışım. çizikler hemen kendini belli etti.

Birazdan su zımparası ile hafif bir geçerim. peşinden ilk boyasını atarım. artık aceleye almıyorum. yavaş yavaş yaptıkça daha güzel ve kaliteli oluyor.
Asetatlı kağıt aldım. ama ayrıntılı çizim düşündüğüm gibi olmadı. naylonu detaylı kesmek çok zor. Sinir oldum. Basit bir çizime kaldık. Oh shit deyem ben size.. :salut:

@Tolga bende bu sabah motoru yıkadım, motorun zinciride taktım, arka amortisörün önüne camurlukta yaptım eve yeni cıktım çay içmeye basladım kolay gelsin sana :)

tcs

merhaba arkadaşlar ,epeydir girmiyodum foruma kazadan sonra herkese selamlar .

OO Tolga abi süper olmuş gibi şimdidem :queen: Ama o boyalar biraz fazla değil mi? Tanesini 15ten bile almış olsan çok para :mrgreen: Ben de bugün motoru yıkadım iyicene yağladım zincirini ayarladım, arka freni az daha sıktım. İdare eder gibi oldu ama balata temizleyici almam lazım. Arkadaşlar benim motorun herryerinde şasesinin en olmayacak yerinde bile paslanma oldu. Sizinkilerde de var mı öyle bişey? Motoru komple söküp fırın boya atmak geçiyo aklımdan ama hayırlısı bakalım.

Edit: Şimdi bizim köyün büyük motorcu tayfası geçti. Ben motorun üçbeş yerine pasta cila yapana kadar adamlar kuşadasına gidip gelmişler :( Satılık max var :p

Drumstar@ Sadece kask olarak düşünme, ben yakın zamanda motoru da boyarım :p
Önce kaskı boyamak lazım. Talimatlara uyarak boyama yapılınca çok daha sağlıklı ve kaliteli işçilik çıkıyor. Bende bundan istifade sürekli yeni dizaynlar peşinde koşturabiliyorum.
Dün bir dünya asetat lı kağıt ile çizim kestim. En iyi yerinde falçata kayıyor yada yada elim titriyordu. Sticker olarak daha büyük objeler düşünmeye başladım. Örnek olarak şu alttakini yapacaktım ama yemedi.
Airbrush harici, sprey ile olacak bir şey değil. Keşke yapabilseydim. Büyük olay olurdu :p

Bende zoru başarmasını sevenlerdenim. Burda resim büyük ama kaskın arkasında küçük kalacak. DEtayları birde sprey boya ile yapmak imkansız gibi, kesimde bir kere anladım.
Bende farklı fikirler üretiyorum. Atatürk ve ayyıldızlı kırmızı bir kask yapabilirim. Hem kırmızıda bana çok yakışıyor :p

Kenan sofuğlunun kaskı gibi bişey yapılabilir aslında :) Bugün öğle arasında bikaç tur attık arkadaşla. Motoru o kadar çok yatırmışım ki lastiğin yanağının sonuna kadar asfalt izi var. Gerçekten süper bu lastikler :queen: Fıtı fıtı makasa falan girmek çok eğlenceli oluyor. Bi de fazla yatıkken milletin bakışları süper :mrgreen: Keşke az daha güçlü olsaymış :( Akşama kalmaz benim motoru sahibindene koyarım. Şimdi soğusun diye bekliyorum, bi su tutayım da bikaç fotoğraf çekeyim.

replicarn5.jpg

Airbrush gibi ışıl ışıl parlamasada bunun aynısını yaparım diye düşünüyorum.
Bu hoşuma gitti. Bundan yapayım. fikir için teşekkür ederim kardeşim.

@dockerengin babam bulgaristanda istediğim lastiği bulamamış. Akrabalarımdan biri yakında hollandaya gidicek. Oradan alıcak sanırım lastiği. Akşam tekrar konuşucam son durum ne şuanda haberim yok. :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:36 ----------

Şimdi sahibindene koydum motoru arkadaşlar. İsteyen olursa söylersiniz :mrgreen: Yayına verildikten sonra bakabilirsiniz ilan no : 116428630

Herkese slm. Forum cidden ck sessiz. Ne zamandir bnde gremedim.bugun sattim mtorumu.maddi manevi karisik sorunlar vardi. Dusuk bi paraya verdim. O yuzden fiyati ssylemek istemiyorum.ama mart 18 de memur bi abiden 400 km de max satin alacagim. Oda bnm mtoru park halinde gorup gitmis satin almis meger. Snra tanistik kendisiyle. Bugun gene karsilastik. Motoru satarim dedi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:33 ----------

Drumstar hayirli olsun insallah istedign paraya verirsin. Mtoru nrdeeyse satacaksin topu topu on foto pylasmadin ehehe. Mtor modifiyesi ypanlar ztn gizli kutu. Nazar almktan korkuyolar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar