yok tolgam adana versiyonu bunlar, benimki de cem usta imalat :cherry:
herkezinki tam adana , senin ki bi bucuk,
Ben 150cc yazmaya utanıyorum. :salut:
Yok TolgaCan abi, karne ortalamam 74 geldi de onu beğenemediler![]()
ne utancan ya, ben 150 bile yazamiyorum.
Bir an önce halka arz etmek lazım seni, herkes cem ustanın motoruna binmeli![]()
ne utancan ya, ben 150 bile yazamiyorum.
fiyatı da güzel.7000 tl. üniversiteye bi gel eline az para geçior ya dayanamıyorsun sürekli değişmek isteyecen.İbrahimgüney gerçekten çok güzel yapmışlar. Motoru almadan önce görseydim kesin bunu isterdim. Çok şekilli bişey yapmışlar. Benim motorun taksitleri bitince üniversiteye gitmeden bunlardan biriyle takasa girmek isterim aslında.
bize de mi![]()
maxçılar birşey soracam size. bizim motorların sol arka karenajının altında kilit şeklinde bişey var o ne işi yarıyor anlamadım. bide bi sorunum daha var. geçen sene ls2 kask aldım. iç astarını yıkadıktan sonra kaybettim. istanbulda ithalatçı firmaya bile gittim bulamadım. büyük geliyor başıma. yerine bez tarzı bişiler koydum ama eskisi gibi olmuyor. bi fikriniz varsa sevinirim.
maxçılar birşey soracam size. bizim motorların sol arka karenajının altında kilit şeklinde bişey var o ne işi yarıyor anlamadım. bide bi sorunum daha var. geçen sene ls2 kask aldım. iç astarını yıkadıktan sonra kaybettim. istanbulda ithalatçı firmaya bile gittim bulamadım. büyük geliyor başıma. yerine bez tarzı bişiler koydum ama eskisi gibi olmuyor. bi fikriniz varsa sevinirim.