Mondial Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yok TolgaCan abi, karne ortalamam 74 geldi de onu beğenemediler :p

Bikaç kare de fotoğraf atayım;

jgndm.jpg

jgng9.jpg

jgnh7.jpg

jgnjf.jpg

jgnlc.jpg

jgnmt.jpg

jgnnj.jpg

Yok TolgaCan abi, karne ortalamam 74 geldi de onu beğenemediler :p

Bu iyi bir şey mi ? Türkçe - Matematik bölümü mezunuyum ama sadece el parmaklarımı sayabiliyorum. ayaklarıda ekleyince tıkanıyorum. yaşlılık :p
Ön teker çok yakışmış. Biraz daha kalın tekeri kaldırır gibi geldi. Arkada bir an önce hazır olsa da bizde meraktan çatlamasak :D

ne utancan ya, ben 150 bile yazamiyorum.

0-100 yazarsın. daha anlamlı olur :p

Okuldaki en yüksek ortalama 88, ama hedef yüksek olduğundan yeterli değil yoksa çok kişinin imrendiği bir ortalama :) Ben de sabırsızlanıyorum artık :)

İbrahimgüney gerçekten çok güzel yapmışlar. Motoru almadan önce görseydim kesin bunu isterdim. Çok şekilli bişey yapmışlar. Benim motorun taksitleri bitince üniversiteye gitmeden bunlardan biriyle takasa girmek isterim aslında.

İbrahimgüney gerçekten çok güzel yapmışlar. Motoru almadan önce görseydim kesin bunu isterdim. Çok şekilli bişey yapmışlar. Benim motorun taksitleri bitince üniversiteye gitmeden bunlardan biriyle takasa girmek isterim aslında.
fiyatı da güzel.7000 tl. üniversiteye bi gel eline az para geçior ya dayanamıyorsun sürekli değişmek isteyecen.

Hacı be; yaz gelsin. Sırf sizi görmek için adapazarından kalkıp adanaya geleceğim.
Artık 1.5 Adana ısmarlarsın :p

maxçılar birşey soracam size. bizim motorların sol arka karenajının altında kilit şeklinde bişey var o ne işi yarıyor anlamadım. bide bi sorunum daha var. geçen sene ls2 kask aldım. iç astarını yıkadıktan sonra kaybettim. istanbulda ithalatçı firmaya bile gittim bulamadım. büyük geliyor başıma. yerine bez tarzı bişiler koydum ama eskisi gibi olmuyor. bi fikriniz varsa sevinirim.

20 liralik kask alip onun icligini kullanmayi denedinmi?
bu cozumu daha once yapmisligim yok, iskembeden atiyorum, belki isini gorur.
maxçılar birşey soracam size. bizim motorların sol arka karenajının altında kilit şeklinde bişey var o ne işi yarıyor anlamadım. bide bi sorunum daha var. geçen sene ls2 kask aldım. iç astarını yıkadıktan sonra kaybettim. istanbulda ithalatçı firmaya bile gittim bulamadım. büyük geliyor başıma. yerine bez tarzı bişiler koydum ama eskisi gibi olmuyor. bi fikriniz varsa sevinirim.

o alttaki kilit kask kilidi, oraya kaskı takıp kilitleyebilirsin, astar konusundada fikrim yok ne yazıkki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar