gormedim Serdarcim, yurtdisindayim(New Jersey,abd) burdaki motorcular genelde supersport aliyorlar, arasira manhattan da touring bmw yada uc tekerli aprilla, veya vespa goruyorum, o yuzden mondialin yeni modellerini bire bir gorme imkanim olmadi. Max 150 nin yuksek olmasi guzel, araba aynalarindan kolay siyrilir, benim sehir ici kullanim icin almak istiyorum, o yuzden sm donusum arastirmalari yapiyorum, henuz araziye cikmisligim yok hayatimda, ama alinca sm ye cevirmeden once bi kac kez cikarim, bakarsin sm olayini es gecip direk enduro olarak kullanirim, cunku Tolganin resimleri bana baya ic acici geliyor, enduro olayinida Tolga yuzunden dusunmedim degil yani.
evet ben sadece resimlerden baktigim icin tam olarak motorun boyutlarinin farkinda degilim, kasiniyorda olabilirim hehehe, bakalim 6 ay sonra tr ye donucem insh. o zaman meshur mondial max ile tanisicam.
@ " la habu ne yüksek motor" hehehe, cok iyi ya
@burak, sen hiç yakından max görmedin galiba. Benim boy 1.80 iki ayağımın ucu değiyor yere. Olduğum yerde bile devirdim motoru. Kaç kez kıl payı kurtardım. Belki 150'lik motor ama acemi biri çok zorlanır. Yüksek olduğu için alcaltan'lar bile var. Ben bile düşündüm sonra vazgeçtim. Benim'de hoşuma gidiyor yüksek olması. Trabzon yollarında şehir içinde giderken kaç kişi yanındakine " la habu ne yüksek motor" dediğini duydum. Daha'da yükseltmek isteyen adam kaşınıyor demektir