Yukarıya dogru 2 kademelidir. 1. kademe yetmezse 2. kademeye kaldır. ama 1.kademe yeter. jikleyi ısınıncaya kadar kullan kapat sonra yürü acık bırakırsan sıkıntılı çalısır cok yalkar ve gaz yemez.arkadaşlar, maluş kış geldi ve motor zor çalışmaya başladı. Jikle'nin yönü ne olmalı?
Yukarıya dogru 2 kademelidir. 1. kademe yetmezse 2. kademeye kaldır. ama 1.kademe yeter. jikleyi ısınıncaya kadar kullan kapat sonra yürü acık bırakırsan sıkıntılı çalısır cok yalkar ve gaz yemez.
Ayaktan çalıştırıcaksanız aküsü bitmez ama elektrikli marşı kullanırsanız aküyü doldurmak yerine boşaltır, durduğunuz yerde kaç dk çalışacak motor kaç bin devirde çalışacak. 4-5 bin devir altında aküyü şarj edecek kadar elektrik yok.S.a arkadaşlar iş değişikliği nedeniyle uzun zamandır katılamıyordum aranıza. Mcx'im 8500 km devirdi. Bakımını yaptım birde güzel temizledim evimin bahçesine kaldırdım. Kışı atlatana kadar orada yatacak. Aküsü bitmemesi için haftada 1 gün çalıştırsam yeterli olur mu? Saygılar.
Mc X 150 hakkında yardımcı olurmusunuz almayı dusunuyrumda?
hayırlı olsun güle güle kullan tekerin düz bassın.slm arkadaşlar tvs yi satıp sıfır mcx aldık bakalım şimdilik sesi solğu iyi ilerleyen zamanlarda da böyle giderse gayaet iyi
slm arkadaşlar tvs yi satıp sıfır mcx aldık bakalım şimdilik sesi solğu iyi ilerleyen zamanlarda da böyle giderse gayaet iyi
kac binde oldu motor arkdsm.?