Otomobillerde Bu Bu Böyle Hatta Yol tutuşu Arttığı İçin Yakıt Sarfiyatıda Artıyor Hızıda Biraz Düşüyor
Motosikletlerdede Aynı şekildedir Diye Düşünüyorum Çünkü Cross cular Felan Hep Yazıyorlar Havabasıncını 2 düşür diye Tmm Cross Değil ama Bi Mantiken düşüN Şimdi düz bir zemine 200 kg bir cisim 30 cm lik bir basıncımı daha fazla kaymaya neden olur yoksa 50 cm lik bir basıncımı Yük Aynı Ama sürtünme Kuvveti artıyor Bu Şekilde Düşündünmü Hiç Denemeni Tavsiye Ederim Sonuç Eyer Olumsuz Çıkarsa Lütfen Bana Ulaşş Ve Bende Yazayım Verdiğim Bilgi Çok çok yalnıştır diye KUba Çitada Denemişti Arkdaşım Tavsiyem Üzerine Hızı Düşmüş Ama Tutuş Daha İyi Olduğunu Söyledi
Yoltutusu arttigi icin degil sürtünme arttigi icin yakit sarfiyati artmaktadir. Verdigin bilgiler kesinlikle yanlistir. Crosscularin lastik havasi indirme olayi yolun durumuyla alakalidir. Zemin kum ise lastik basincini indirirsin. Lastige ön görülen hava basinci neyse o hava basilmalidir.Hizin düsmeside sürtünmenin artmasindan dolayidir. Benim söyleyecegim bu sen istedigin gibi kullanabilirsin tabii..