arkadaslar bende motoruma kavuştum sonunda. iki günlük sürüş deneyimlerimden sonra fikirlerimi ilk izlenimlerimi aktarmak isterim.
öncelikle herkesin deyindiği vibrasyon konusu.
şunu söyleyebilirim motor rolantide nerdeyse sıfır ses ve titreşime sahip ama 6000 devirden sonra sağ ayakta özellikle de fren basamağında hatırı sayılır bir titreşim gözlemledim. daha 20 km den uzun yol yapmadım ama bahsettiğim titreşim uzun yolda hayli yorabilir. özellikle sağ ayakta olmasına anlam veremedim. belkide fren basamagı ve sağ basamak çok iyi montajlanmamış da olabilir. ilk bakıma gittiğimde göstereceğim biraz sıktıracagım belki azalır ama şu hali çok keyifli değil.
ikinci konu farlar.
kısalar güzel ama uzunlar allaha emanet

gökyüzünü aydınlatıyor benimkiler çok ayarsız. uzun farlarımın alçaltılması gerekiyor zira bu şekilde selektör yaptıgım görünmüyor bile. muhtemelen ayarlanabiliyordur. nasıl yapılacagını bilen arkadas varsa anlatırsa çok sevinirim.
üçüncü konu gidon.
bende mi bi sorun var bilemedim ama 60 ile 70 km hız arasında giderken sanırım ön tekerin balansıyla ilgili bir durum gidon çok hafif sekiyor. yani titriyor diyebilirim. ön jant eğilmiş yada yamulmuş olabilir belki bilemeyecegim.
dördüncü konu kafa granajı.
sanırım içerde bi yerde sabitlenmemiş bişey var. ne oldugunu bulamadım ama çukurlardan geçerken ön taraftan tak tuk sesler geliyor. sanırım bişey sabit değil o vuruyor bi yerlere ne oldugunu bulunca sıkıcam sanırım o sorunu kolayca çözebilirim.
beşinci konu benzin göstergesi.
şu an itibariyle tahmini olarak depomda 9 lt benzin var ama benzin göstergem hala kırmızı bölgede. 16.5 litre kapasiteli bi depo da 9 lt benzinin en azından yarım depo göstermesi gerekir ama benimkisi daha kırmızı alandan çıkmış değil. 40 liralık benzin aldıktan sonra ibrenin hala kırmızı da olması can sıkıcı bi durum açıkçası.
bunlar olumsuz olarak gözlemlediklerim. şimdi birazda olumlu gözlemlerimden bahsedeyim.
birinci olarak herşeyden önce motor gerçekten güçlü. kalkışı ve hızlanması çok iyi. birinci viteste birazcık gazı sert açarsanız hemen kafa kaldırıyor. çok seri hızlanıyor. sollama yaparken hiç zorda bırakmıyor gaza çok güzel tepkiler veriyor. ah birazda devirlenince titremese tadından yenmez

ama herşeye rağmen motor performansı çok iyi. yüksek vites düşük devirlerde bile motor kendini çok çabuk toparlıyor ve hızlanmaya devam ediyor. yokuşlarda asla tıkanmıyor çok rahat bir şekilde hızlanarak yokuş tırmanmaya devam ediyor.
sesi müthiş. gerçekten çok tok ve tatminkar bir sesi var motorun. öyle çılız tiz bir ses değil. gaz verdiğinizde gayet kulağa hoş gelen tok bir sesi var motor ben burdayım diyor. hatta ara gaz verdiğinizde millet bu ne be der gibi yüzünüze bakıyor çok hoş bir duygu
vites göstergesinin oluşunun çok güzel bir durum oldugundan daha öncede bahsetmiştim. iyiki koymuşlar çok keyifli bişey
sele bence çok rahat. oturuş pozisyonu hiç yormuyor ve gayet konforlu bir sürüş sağlıyor.
motorun iriliği göz dolduruyor ve görünüş olarak onu rakiplerinden bir basamak öne koyuyor. rengi gerçekten çok iddalı ve millete bu fiyata aldıgınızı inandırmakta çok zorlanıyorsunuz millet 4000 lira dan aşağı değildir diyor

bütün gözler üzerinizde dolaşıyorsunuz bişey olacak nazar değecek diye korkuyorum valla

bu yüzden branda aldım örtüyorum üstünü
sonuç olarak ufak tefek kusurlarına ragmen iyiki almışım doğru tercih yapmışım dedirtiyor insana.
elimde geldiğince dürüst ve tarafsız bir değerlendirme yapmaya çalıştım. şimdi bazı arkadaslar çıkıp ne titreşimi , titreşim filan yok diyeceklerdir ama benim sağ ayağım titriyor arkadaş yalan borcum yok ya

ha sende yoktur bende vardır bilemeyecegim. yada daha önce hiç titreşimsiz bi motor kullanmamışsındır hep çinli scoterlara binmişsindir bu sana daha az titreşimli geliyordur bilemem. dediğim gibi rolantide sıfır titreşim ama 6000 devirden sonra başlıyor yalan yok.
bu arada uygun fiyatlara arka çanta takmak için bağlantı demiri tedarik edebilecek bir arkadas varsa çok sevinirim. çantayı aldım taktıramadım bi türlü sinirime dokunuyor
hepinize keyifli , kazasız sürüşler dilerim. iyi günler...