ati birinci vites hakkında biraz bilgi verirmisin devire cabuk doyup ikiyimi istiyor yoksa uzayıp gidoyormu
Birinci vites neredeyse kamyonlardaki gibi sirf kalkis icin kullanilacak cinsten. Birden sonra hemen ikiye atilmak istiyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:20 ----------
@isg, insallah kardesim seni de aramizda görürüz. Memnun kalacagin bir motosiklettir 150MC, sen bakma milletin CBF150 yi övdügüne. Basit ama yinede kronik sorunlari olan bir motor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:23 ----------
Bugün havanin yagisli olmasi vesilesilye bir yere cikamadim. Ama bos durmayip dün acele ile taktigimiz topcase baglanti demirlerini (omegakontunkinden) bugün yeni bastan montajini yaptim. Vidalarini falan kontrali olarak tekradan siktim.
Demirin kenarlarina aldigim sinyallerde cok hosuma gitti. Demirden pek bi memnun kaldim. Tek sikinti benim yan cantalardan dolayi ortaya cikti. Ama onuda kendime dert etmedim.
Bugün ayriyetten degisik bir icat daha yaptim :queen: Gecen gün aniden gittigimiz bir gezide plansiz bir gezi oldugu icin sucuklari dizecek sis bulamamistik. Normalde yanima alirim hep. Bizde agac dallarindan kesip isimizi gördük. Ama bu ani eksiklik beni icat yapmaya yönlendirdi
Biraz meraklandirayim sizi... :mrgreen:
Alttaki resimde parmak uclarim ile gösterdigim kisimlara bakiniz...:cherry:
Evet dogru bildiginiz. Mangal sisleri artik her daim yanimda olacak :queen:
Insaatlarda elektirik kablolarini icinden gecirmeye yarayan sert plastikten bir boru. Sagli sollu olarak topcase baglanti demirinde kullanarak borulari cirt kelepce ile sabitledim. Icine de mangal sislerini soktum. Düsme gibi bir ihtimal yok. Isin bir diger güzel kismi ise bu borular sayesinde yan cantalarim artik motorun granajlarina temas etmiyor. Gerci cantalar cizecegi kadar cizde yan taraflari da en azindan artik cizilmeyecek. Ilk firsatta da yan arka granajlari yenileyecegim