Valla ben biraz pimpirikli biriyimdir. Kendimi söyle düsünmeden tutamiyorum. Madem arada fark yok o kadar bu Castrol neden scooter yada Motosiklet diye iki tip 10/40 yag üretmis?
sevgili Atilla,
Scoter yağlarının benzinli araba yağlarından bir farkı yoktur
Oysa motosiklet yağlarının biraz daha yapışkan olması gerekiyor.Bunun sebebide aynı yağ içerisinde çalışan debriyaj disklerinin kaydırmaması içindir.
Bence o yağı değiştirirsen faydalı olur.:cat:
sevgili Atilla,
Oysa motosiklet yağlarının biraz daha yapışkan olması gerekiyor.Bunun sebebide aynı yağ içerisinde çalışan debriyaj disklerinin kaydırmaması içindir.
atiturhan Elde var iki litre yağbayağı bir kapı lazım olacak şimdi :rendeer: Neyse bence üzülmeyin zararın neresinden dönerseniz kardır
sevgili Atilla,
Dostum bulunduğun yerden bulamıyorsan internetten bak. Bu sitelerden ben alışveriş yapmadım ama bi bak araştır güvenilirse işine geliyorsa al. Tabi bunlara ek olarak 5-8 TL arası bir kargoda ödersin yani 30 Tl yi buluyor burdan:silent:
http://www.turkoilmarket.com/Castrol-Power-1-4T-10W-40-1-Litre,PR-95.html
http://www.dadasmotor.com/urun_detay.asp?urun=165
Yok bildigin gibi degil. Altin vurusu bugün ben yaptim :queen: . Hep bana gecirecekler degil ya bu sefer ben gecirdim.
Dün 10/40 scooter yagini aldiktan sonra tabiki icindeki 15/50 yagi bosaltip motoruma 10/40 i koydum. icinden cikan 15/50yi de 10/40in kutusuna koymustum. ileride kapi yaglamak icin :queen: . Bugün kendi kurdum. Bindim motora gittim Yagi aldigim yere. Durumu anlattim. Siz beni yanlis yönlendirdiniz vs. diye itiraz ettim. Amacim sirf sansimi denemek ve bu konuya dikkatlerini cekmekti. Benzinligin sahibi tamam yagi geri aliriz dedi. :queen: Parami iade ettilerHemde acilmis kutu. Daha da ötesi 10/40 kutuda 15/50 Shell yagi var :queen:
Velhasil 15/50 yi elden cikarttim. Kipa ya gittim orada istedigim yagi aradim ama bulamadim. Bulur bulmaz 10/40 motor yagini koyacagim motoruma. Ne olur ne olmaz.
Durum böyle yani. Daha fazla kapi yaglamam gerekmiyor :queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:15 ----------
Necatik35 abi, biliyorsun senin sözün benim icin altin degerinde. Ilk firsatta degistiriyorum yagi. Ne enteresandir ki etrafta sadece scooter yagi var.
Galeri Gülhan ile görüşüp arka demirin fiyatını sordum. 80 TL ye yaptırdıklarını söylediler. Toplu sipariş olması durumunda fiyatta bir değişiklik olur mu diye de sordum. adede göre 5 - 10 TL civari değişebilir dediler. Onlarda dışarda anlaşmalı bir yere yaptırıyorlar ama malesef oranın irtibat bilgilerini bilemiyorum. Ama tahminim üzerine ciddi bir kar koymuyorlar çünkü İzmir'in 3S tek Mondial bayisidir Galeri Gülhan. İlgilenen arkadaşlar için irtibat bilgileri aşağıda.
GALERİ GÜLHAN - ÖMER GÜLHAN KILINÇ
FAHRETTİN MAHALLESİ MİTHATPAŞA CD. NO: 1189/A ÜÇKUYULAR KONAK / İZMİR
Tel : 0 232 277 60 61 - 0 232 278 61 44
Fax : 0 232 278 70 26
e-Posta : [email protected]
İbrahim bey yardımcı olacaktır.
Onun haricinde benden istediğiniz bir yardım olursa da imkanlarım dahilinde seve seve yardımcı olmaya gayret ederim.:cat:
Resimlerde motor bir harika :cat:, çok güzel iş çıkartmışsınız omegakont.
2000'i geçen mc'ci arkadaşlar, titreşim yavaştan ben buradayım diyor mu?![]()
kardeş yavaş yavaş titreşim mi başladı demek istiyorsun kardeş