Abi böyle bir aparat daha mantıklı, hem yağmur hem de soğuklar için: http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44128
hesaplı görünüyor ama su geçirmezlik önemli!!!
Su geçirmez astar diyor ama ne kadar geçirmez.:silent:
Gerçek Waterprof özelliği olsa bunu ilk özellik olarak yazarlardı.
hafif yağmurda kısa seyahatlerde su geçirmeyebilir,ancak sert yağmurda ve uzun süreli yolculuklarda kesinlikle su geçirir.:bounce:
Sana katiliyorum abi. Su gecirecek ilk yerleri dikisleri bence. Yanliz bisey demek istiyorum: Bi tanidimin (yurtdisinda) 2500Eu degerinde kiyafeti var. Kiyafetin özellikleri su gecirmezlik var fakat söyle biseyde yaziyor 120km/h ile 200km yani ne kadar kalite kiyafette olsa biyerden sonra su aliyor. O yüzden bence bu botlar fiyati uygun oldugu icin alinabilir cinsten. Benim düsüncem zaten yagmurlu havada seyahat etmemek. Botlar sicak tutsun yeter![]()
Zaten onun içn kıyafetlerimizin üstüne yağmurluk giyiyoruz ya Atilla cığım.![]()
Aynen abi. Suan tek eksigim yagmurluk.
Size sicagi sicagina resim koyayim. Kargom bugün geldi.
Venom 4 mevsim Mont: cikarilabilir korumaliklar (dirsek,bel,sirt) cikarilabilir kislik iclik, Havalandirma cepleri. Sabit membran. Artci icin harita cebi..vs.
Armode 4 mevsim pantalon: cikarilabilir diz ve yan korumalar,cikarilabilir kislik ic astar ve cikarilabilir yagmur membrani, havalandirma cepleri.
Fotolari valide cekti, idare edin artik
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]![]()

Güzelmiş abi hayırlı olsun. Bu kıyafetlere siyah bir motor iyi giderdi, misal 150 MR.
Bu arada botla vites geçişleri rahat mı? Ben şu an normal Cat bot kullanıyorum, gerçi alıştım sayılır ama vites değiştirmesi bir hayli zahmetli.
Ben bu zamana kadar spor ayakkabi tercih ediyordum. Ilk gün botlarla biraz zorlandim. Sanirim zaman icinde alisirim. Botun burnu biraz kalin geldi bana.