Balikesir'in Edremit ilcesindeki Mondial bayiisine MC modeline bakmak icin gittim. Ne yazikki MR modelini görebildim sadece. MC modelini daha getirmemisler istersen siparis ederiz falan dediler ama ben motoru önce bir görmek istiyorum. MR modeli fena degil aslina bakarsaniz. Motor özellikleri bildigimiiz gibi zaten ayni. Egzozu benim hosuma gitmedi. MC deki gibi olsayda daha iyi olabilirdi bence. Birde sele yüksekligi daha alcak benim boyum 183cm sanirim bana kücük gelir. Kötü bir motor degil ama ön tekerlekle motor blogunun oldugu ara bence cok fazla o yüzden biraz tuhaf duruyor gibi geliyor bana. Kararda veremedim aslinda.. Birde MC de gazli amortisör bunda isen normal helezonlu amortisör var. Neden böyle bir gereksinim duymuslar acaba?
Modialin bu yeni modellerine takmis durumdayim. Ama hangisi olduguna daha karar veremedim. MC biraz daha agir basiyor sanirim, gönlümde o var. Yeni bir motor oldugu icin internette pek fazla bilgi bulamiyorum. ikinci el cbf 150 düsünüyordum bu zamana kadar ama bizim buralarda 2007 Model CBF lere 3000TL civari istiyorlar. Bu durumda sifir bir mondial almak daha cazip geliyor bana. Neticede ben zevk icin alacagim kurye falan degilim. Mondiali uzun yillar eskitebilecegimi sanmiyorum. Evveliyatimda bi 150lik cin mali bi scooter kullandim ve baktigin sürece motor cin de olsa seni üzmüyor ama essek muamelesi yaparsa o zaman karsiligini aliyorsun. Velhasil Mondinin bu iki modeli cok fena kafami kurcaliyor ama MR mi MC mi tam karar verebilmis degilim.
Kullanici arkadaslardan daha fazla bilgi ve resim rica ediyorum.
hayirli günler.. iyi seyirler...
düşünmeden al demeyeceğim.
fakat su ana kadar herhangi bir problem duymadım kullanıcılarından.bende dahil olmak üzere.
bir de su var ki.motor henüz piyasaya yeni cıkmıs durumda.
motor kullanılan malzeme bakımından kaliteli.test ettim.
motorsikletin motor aksamıda başarılı.
örneğin;bu sabah avcılar parsellrden yola cıkarak gebze ye nonstop 1 saatte gittim(86 km trafik ve duraklama dahil.) motor banamısın demedi.
gazı verir vermez tepkisini ortaya koyuyor..
bir diger yandan isim yapmış emsal honda ve yamaha lar 2. elde tanıdıktan almadıktan sonra güven vermeyebilir(kurye ve kebapcı motoru).
almısken sıfır al.kendi kanaatim.ben 150 mc kullanıcısıyım.mr dediğin gibi mc ye göre alçak.sen benden uzunsun.mc boy olarak sana göre.