Mondial Mondial 150 MC Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaş forumda buraya girince bu motora daha çok bağlanır oldum bir an önce aybaşı gelsede ben de MC X'imi alsam biran önce kavuşsam :)

askon hocam öncelikle teşekkür ediyorum (askon diyorum isminizi bilmediğimden kusura bakmayın) vites geçişleri nasıldır bu motorda? yani daha önce sadece bir defa debriyajlı motor kullandım ondada yalnış hatırlamıyorsam 1. aşağı 2-3-4-5 yukarıydı boşa atmak içinde hafif yukarı kaldırmak gerekiyordu 1. vitesteyken.bunda da böyle mi vitesler?
birde hocam bir sorum daha olacak benim yukiyi 700TLye sattım 2011modeldi paşa modeli 7000km olmak üzere

arkadaşlar bugün 2. el bir mc yi görmeye gittim. benim tecrübem yok. yanımda tecrübeli bir arkadaş götürdüm motoru o denedi. çok şaşırdı. canavar gibi bişey bu dedi. motor 5000 de. gayette güzel. 2 yılda garantisi war. şöyle bişey duydum. motorun devrini alınca garanti sona eriyomuş doğrumudur ? ?

hiç sanmam öyle bişey olacağını. zaten garantisi yanar diye bişey yok çünkü servis motor sahibine bakmıyor yani garantisi olan bir motoru sahibinden başkasıda götürebiliyorsa servise sorun yok demektir tek sorunu garantisi senin adına çevrilmez. bu arada hayırlısı olsun şimdiden.

saolasın bende öyle düşündüm ama içime kurt düştü :) yokmu aramızda tecrübeli arkadaşlarımız ? Devri alınca garanti sona eriyomu ?

arkadaşlar bugün 2. el bir mc yi görmeye gittim. benim tecrübem yok. yanımda tecrübeli bir arkadaş götürdüm motoru o denedi. çok şaşırdı. canavar gibi bişey bu dedi. motor 5000 de. gayette güzel. 2 yılda garantisi war. şöyle bişey duydum. motorun devrini alınca garanti sona eriyomuş doğrumudur ? ?
isterse garanti süresince 20 kere el değiştirsin motor faturası varsa ordaki satın alma tariğinden 2 yıl ilerisine veya belirtilen km reye kadar devam eder ilk sahibinin kim olduğunun firmaca bi önemi yok olamazda

bi sorum daha olacak. bu topcase dediğniz şey ne kadardır? bana tek kask genişliğinde bi topcase yeterli

bi sorum daha olacak. bu topcase dediğniz şey ne kadardır? bana tek kask genişliğinde bi topcase yeterli
motosıkletı aldığın zaman yanında zaten bedava verecekler hatta almadan önce kassk ve topcase isterım yoksa almam dıyeceksın belkı o satan bayıı vermek ıstemebılır ama vermek zorunda bılgın olsun

mrb askon bi mangal gezintisi ayrlasana kardeş havaların az bişey ısındıgı zaman hem ğörüşüp tanınışır yaza demiyorum bu önümüzdeki ğünlerde mangal da şart degil çay da olur:)

mrb askon bi mangal gezintisi ayrlasana kardeş havaların az bişey ısındıgı zaman hem ğörüşüp tanınışır yaza demiyorum bu önümüzdeki ğünlerde mangal da şart degil çay da olur:)

mc sahibleri böyle organizasyonlara pek hevesli değil ama oldu da oldu diyelim ben ordayım :)

motosıkletı aldığın zaman yanında zaten bedava verecekler hatta almadan önce kassk ve topcase isterım yoksa almam dıyeceksın belkı o satan bayıı vermek ıstemebılır ama vermek zorunda bılgın olsun

iyide ben 2. el alıcam 0 alamıyorum malesef. motoru görmeye gittim üzerinde topcase yoktu. ben alsam ne kadara gelir ?

50 tl den başlar şurda biter diyemiyorum çünkü çok astronomik rakamlarada top case var ama senin işini 70-80 tl lik bşey görür tahminimce

nasıl olsa topcase bedavadan geliyor bende aldıktan sonra çıkarır satarım artık topcaseyi :) kırk yılın başı bir belki yarar onda da bir sırt çantası işimi görür :)

gectiğimiz sayfalara bı göz at resımlerle karşılaşacaksın en güzel yer bu kış günlerınde vefakarda cay içmek neresı dersenız vefa bozacısının orda yanı beyazıt ta

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar