arkadaş forumda buraya girince bu motora daha çok bağlanır oldum bir an önce aybaşı gelsede ben de MC X'imi alsam biran önce kavuşsam 
arkadaş forumda buraya girince bu motora daha çok bağlanır oldum bir an önce aybaşı gelsede ben de MC X'imi alsam biran önce kavuşsam![]()
isterse garanti süresince 20 kere el değiştirsin motor faturası varsa ordaki satın alma tariğinden 2 yıl ilerisine veya belirtilen km reye kadar devam eder ilk sahibinin kim olduğunun firmaca bi önemi yok olamazdaarkadaşlar bugün 2. el bir mc yi görmeye gittim. benim tecrübem yok. yanımda tecrübeli bir arkadaş götürdüm motoru o denedi. çok şaşırdı. canavar gibi bişey bu dedi. motor 5000 de. gayette güzel. 2 yılda garantisi war. şöyle bişey duydum. motorun devrini alınca garanti sona eriyomuş doğrumudur ? ?
Hm. Çok teşekkür ederim hocam.isterse garanti süresince 20 kere el değiştirsin motor faturası varsa ordaki satın alma tariğinden 2 yıl ilerisine veya belirtilen km reye kadar devam eder ilk sahibinin kim olduğunun firmaca bi önemi yok olamazda
aramızda mersinden mc ciler varmıyaknda aranzdayım inş. arkadaslaar
![]()
inşallah kardeşuyarinş. bigün bir araya geliriz
![]()
motosıkletı aldığın zaman yanında zaten bedava verecekler hatta almadan önce kassk ve topcase isterım yoksa almam dıyeceksın belkı o satan bayıı vermek ıstemebılır ama vermek zorunda bılgın olsunbi sorum daha olacak. bu topcase dediğniz şey ne kadardır? bana tek kask genişliğinde bi topcase yeterli
mrb askon bi mangal gezintisi ayrlasana kardeş havaların az bişey ısındıgı zaman hem ğörüşüp tanınışır yaza demiyorum bu önümüzdeki ğünlerde mangal da şart degil çay da olur![]()
motosıkletı aldığın zaman yanında zaten bedava verecekler hatta almadan önce kassk ve topcase isterım yoksa almam dıyeceksın belkı o satan bayıı vermek ıstemebılır ama vermek zorunda bılgın olsun
gectiğimiz sayfalara bı göz at resımlerle karşılaşacaksın en güzel yer bu kış günlerınde vefakarda cay içmek neresı dersenız vefa bozacısının orda yanı beyazıt tamrb askon bi mangal gezintisi ayrlasana kardeş havaların az bişey ısındıgı zaman hem ğörüşüp tanınışır yaza demiyorum bu önümüzdeki ğünlerde mangal da şart degil çay da olur![]()