mondial scooterdan ne bekliyorsunuz ki anlamadım
bunlar da vites yok
ve daha cok yakar ama gitmezler ...
en iyisi vitesli ..
120 gidenler yakında motoru eline alırlarsa şaşma.Yok aslında sormak istediğim diğer mash kullanıcıları 120 gördüm diyorlar fakat ben 90 görüyorum en fazla? Acaba biraz abartıyorlarmı ? yoska benim motor 1.300 km de daha açılırmı motor hız bakımından?
120 yle giderken 2 ye ayrılır o motor120 gidenler yakında motoru eline alırlarsa şaşma.
70-80 iyidir..
Hızlı gidersen hem çok yakar,hemde motoru gereksiz yere yormuş olursun.
120 gidenler yakında motoru eline alırlarsa şaşma.
70-80 iyidir..
Hızlı gidersen hem çok yakar,hemde motoru gereksiz yere yormuş olursun.
120 yle giderken 2 ye ayrılır o motor![]()
aman gözüm fazla basma güvenme 70 80 iyidir
Frenleri fena değildi evet fakat lastikleri çok kötüydüzaten kaza yaptım motor şimdi serviste bakalım nolucak
klavyen mi bozuk yeni bişeyler yazsaydın keşke :sunny:slm arkadaşlar motor alır iken lokma takımı almayı unutmayın hava filtresinin vidaları yine düştü gaz elçiği gevşedi boşluk var nalburdan vida aldım kendim taktım şu an 414km deyim servise gidince elçiğe baktırıcam eminim yine aynısı olacak motoran vento da olmuştu çinlilerin kıronik sorunu demekki yinede memnunum frenler harika ivmelenme güzel devamlı kontırol ediyorum somunları aydınlatması çok zayıf ventoya göre niye ventoyla kıyaslıyorum ilk kullandığım motordu özellikle frenler bu gün kazadan kurtardı eminönüne giderken unkapanı köprüsünün altında önüme testen apaçi kartal önüme bitti ben frenyaptım o sola kırdı motorda frenler hayat kurtarıyor.