Mondial 150 mash Yetersizmi acaba ?

mondial scooterdan ne bekliyorsunuz ki anlamadım
bunlar da vites yok
ve daha cok yakar ama gitmezler ...
en iyisi vitesli ..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mondial scooterdan ne bekliyorsunuz ki anlamadım
bunlar da vites yok
ve daha cok yakar ama gitmezler ...
en iyisi vitesli ..

Mondial değil bence hiçbir çinli scooter alınmaz..
Commuterlerdeki kalite artışı hala scooter bazında yok.
Ben o kadar bakıyorum motora kala kıçı başı ayrı oynuyor,bi arıza sonrası dikiş tutmuyor.

benim dül dül bile 100 km ye geldi km saati doğru çalışıyor belki motor yeni olduğu içindir ama cidden kasma o motoru sen onu üzersin oda seni üzer sonra :)

Yok aslında sormak istediğim diğer mash kullanıcıları 120 gördüm diyorlar fakat ben 90 görüyorum en fazla? Acaba biraz abartıyorlarmı ? yoska benim motor 1.300 km de daha açılırmı motor hız bakımından?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yok aslında sormak istediğim diğer mash kullanıcıları 120 gördüm diyorlar fakat ben 90 görüyorum en fazla? Acaba biraz abartıyorlarmı ? yoska benim motor 1.300 km de daha açılırmı motor hız bakımından?
120 gidenler yakında motoru eline alırlarsa şaşma.
70-80 iyidir..
Hızlı gidersen hem çok yakar,hemde motoru gereksiz yere yormuş olursun.

120 gidenler yakında motoru eline alırlarsa şaşma.
70-80 iyidir..
Hızlı gidersen hem çok yakar,hemde motoru gereksiz yere yormuş olursun.

:D yok zaten hız yapamıyorum :D gitmiyo :D:D

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:25 ----------

120 yle giderken 2 ye ayrılır o motor :D
aman gözüm fazla basma güvenme 70 80 iyidir

zaten 90 yukarı çıkmıyo yani istesemde :D Neyse geç olsun güç olamsın :D

slm arkadaslar bendede mondial mash var bir sabah işe giderken hatta motor daha ısınmadan yolda arkadas denkgeldı oda arabasıyla mitsubishi lancer var onda duz bi yolda onunla kapıstık :D uzun bi mesafe kafa kafaya gittik o sırada oda ben farkında olamdan benım hızımı ölçmüs iş yerıne vardımgımızda arkadas 98 km hızla gıdıyosun dedi hatta arabanaın arkasında oturan arkadaslarda fark etmıs motor cok sarsıntılı gıdıyomus dıkkat et falan dedıler gercekteınde oyle bellı bi hızı gectıkten sonra sankı motor yerden kesılıyo bu çin malı motorlarala hız yapmaya gelmıyo demıkki

amacı kısa mesafelerde trafigin yogun oldugu bölgelerde seyahat etmek için üretilen bi motosiklet
amacına uygun kullanın
güzel bi görüntüsü var

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm arkadaşlar motor alır iken lokma takımı almayı unutmayın hava filtresinin vidaları yine düştü gaz elçiği gevşedi boşluk var nalburdan vida aldım kendim taktım şu an 414km deyim servise gidince elçiğe baktırıcam eminim yine aynısı olacak motoran vento da olmuştu çinlilerin kıronik sorunu demekki yinede memnunum frenler harika ivmelenme güzel devamlı kontırol ediyorum somunları aydınlatması çok zayıf ventoya göre niye ventoyla kıyaslıyorum ilk kullandığım motordu özellikle frenler bu gün kazadan kurtardı eminönüne giderken unkapanı köprüsünün altında önüme testen apaçi kartal önüme bitti ben frenyaptım o sola kırdı motorda frenler hayat kurtarıyor.

150MASH 1 yıl kullandım,her ne kadar görünüşü süper olsa da motor 5 para etmez.1 yıl sonunda sadece 6 bin km yaptım ve motorda kırılmayan çatlamayan yeri kalmadı.(Elimden geldiği kadar dikkatli kullandım.)

Hız konusunda ise; ilk zamanlarda ilk 4bin km'de 90 yapıyordu.4bin km'Den sonra iki kişi toplam kilo 160-170 arası bindiğim zamanlarda max 80 yapmaya başladı.Tek kişi de çok hızlanmaya gelmiyor çok savuruyor.

Ama şunu belirtmek isterim,gerçekten güçlü motor 2 kişi yokuş ne kadar dik olursa olsun hiç affetmiyor.FAKAT NE OLURSA OLSUN ÇİN....

Frenleri fena değildi evet fakat lastikleri çok kötüydü :) zaten kaza yaptım motor şimdi serviste bakalım nolucak

Aman ucuz olsun :) benimki pertlik gibi gözüküyor ama bakalım servis ne diyecek :) belki tekrar adam edilir :) Şuan tekrar en baştan scooter alıcak olsam asla 150 mash i almazdım :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
hava filtresini tutan vida gene dustu telle bağliyacağım.

slm arkadaşlar motor alır iken lokma takımı almayı unutmayın hava filtresinin vidaları yine düştü gaz elçiği gevşedi boşluk var nalburdan vida aldım kendim taktım şu an 414km deyim servise gidince elçiğe baktırıcam eminim yine aynısı olacak motoran vento da olmuştu çinlilerin kıronik sorunu demekki yinede memnunum frenler harika ivmelenme güzel devamlı kontırol ediyorum somunları aydınlatması çok zayıf ventoya göre niye ventoyla kıyaslıyorum ilk kullandığım motordu özellikle frenler bu gün kazadan kurtardı eminönüne giderken unkapanı köprüsünün altında önüme testen apaçi kartal önüme bitti ben frenyaptım o sola kırdı motorda frenler hayat kurtarıyor.
klavyen mi bozuk yeni bişeyler yazsaydın keşke :sunny:

Forumdan Uzaklaştırıldı
burası forum polimik yaratmak için değil insanlara deniyimlerimi aktarıp bilgi sahihibi olmasını sağlamaya çalışıyorum kılevyem sağlam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar