Motosikletimi büyütmek istemem nedeni ile Mondial 150HS mi satıyorum.
Model: 2007
Trafiğe Çıkış Tarihi:29 Mayıs 2008
KM: 6700
Garanti: 29 Mayıs 2010'a kadar devam ediyor.
Muayene; 29 Mayıs 2011'e kadar devam ediyor.
Periyodik Bakım; Yetkili servis bakımlı. (Belgeli)
Değişen Parçalar:
-Aynalar; Açıları kötü olduğundan 150 ZC aynaları taktırdım. Orjinal aynalarından sağ aynanın dökümü kırık fakat sol ayna sağlam isterseniz yanında verebilirim.
-Egsoz; Egsoz ses yapmaya başladığından servis garanti kapsamından değiştirdi (Belgeli)
Değişen Sarf Malzemeleri: Aşağıda bahsettiğim malzemeler 6000 KM bakımında yetkili servis tarafından değiştirildi.
-Komple debriyaj
-Kayış
-Buji
Eklemek İstediklerim;
-Yağı zaten söylememe gerek yok ama... 1000, 2000, 4000, 6000 kmlerde periyodik bakıma gitti. 3000 ve 5000'de de kendim değiştirdim.
-2010 yılı 1. dönem motorlu taşıtlar vergisi bana aittir, ödeyeceğim.
Kusurları;
-Ön çamurluğun sağ tarafında disk kilidi takılı olarak sehpadan indirdiğim için ufak bi kırık var. Parçası bende duruyor isterseniz onu da veririm yapıştırıcı ile yapıştırılabilir. Komple çamurluk 20TL zaten.
-Arka bagajda 4 adet 1'er cmlik ince yeşil renk çizgi var. Arkaya taktığım kaskın boyası çıkmış.
-Sol "Mondial Racing" yazan stickerda çok çok ufak birkaç soyukluk var. Zaten fotografta belli oluyor.
-Sağ "150 HS" yazısının biraz üstünde birkaç çizik var.
Fotograf; Yukarıda bahsettiğim çizikler haricinde hiçbir çizik, çatlak, kırık vs. yok. Resimlerde görüp görebileceğiniz herşey toz veya kirdir.
Fiyat: 1100 TL'dir. Pazarlık payı malesef yok. Laptop, bilgisayar veya elektronik eşya ile takas olmaz. Daha yüksek ccli bir motosiklet ile belki düşünebilirim.
Noter satışı almak mecburidir, hiçbir engeli yok almak istediğiniz gün satış verebilirim.