Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MondialMondial 125KT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım başlığı
2005-2006 farkı yok.
paslanma için hiç bir şey yapmadım, kromajlar ufaktan paslandı,
sisler kışın aküyü etkiler. bu haldeyken bile, farsız çalıştırmanı öneririm. (ilk marşta)
2005 in lastikleri şamrelli
2006 dublex başkada bildiğim kadarı ile fark yok
benimkinde hiç paslanma yok kedi gibi kalorifer dibinde yattıgından olabilir
bir soru daha motorunuzu değiştirip başka chopper almayı düşünseniz 250 cc klasmanında ne alırdınız düşük paralara diyorum
mondialin mct 250 sini mi
raptor var ama o zannedersem pahalı veya göze batan bu klasmanda motor varmı
motor olarak Keeway Supershadow 250 hoşuma gidiyor ama sağlamlık ve ekonomi için cbf 150 yi tek geçerim gerçi KT den de çok memlunum parasını fazlasıyla hakediyor.Hasta oldugum için bir hafta motora binemedim bu hafta sonu fişleri yazmaktan zaman kalırsa motoru yıkayacağım.
benim önceki motorum regal raptordu amortisorlerden ses geliyordu bir turlu ses olayını cozemedik aldıgımdan beri her hafta servise gittim ayrıca yakıtta cok fazla yakıyordu , servis 1 tane vardı bunlardan dolayı sattım kt aldım.
96 model 4,500 ytl ye kawasaki en-500 buldum 40.000 km de 96 model motor alınır mı ?
Koruma demiri ve yan deri çantalar hoş duruyor bence.. Kaş deniyor sanırım fara takılan bi aparat o da guzel duracaktır. Yuvarlak aynalar gorusu etkilemediği takdirde fena olmaz..