evet modifiye imkanı çok fazla. hatta cg tipi motorlar yani bloktan egzantirikliler çok güçlü yapılabiliyor. bende motosikletyedekparcaci.net sitesinden krank 67 mm silindir debriyaj balatasi karbüratör manifolt conta takımı silindir saplamasi subab sisi 300 lira civari çıkıyor. aslında motoru satacaktim ama satılmıyor baya da ucuza veriyorum. bende yapacağım Allah'in izniyle 215 cc oluyor 67 mm ile
Herkeze selamlar. Cok eskiden 20 bin km kadar kullandığım Kt 125 aklıma düştü. 2014-2015 model KT 150 alıp fazla kesip biçmeden yapmak istediklerim var.
Motor bloğunu kobalt sülfür ile siyah eloksal kaplayıp, Şasi, krom aksamlar ve jantlar mat siyah, grenaj ve depoyu da mat haki yeşil, lastikleri de biraz daha kalın yapıp motoru da uygun bir cc ye yükseltmeyi düşünüyorum.
Hadi görsel kısmı hallolur bir türlü. 150 cc yi mesela 200 cc yapmak için karbüratör, krank, piston, blok yeterli ve verimli oluyor mu?
İstanbul da bu motorla oynayacak usta tavsiye eder misiniz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------
215 cc için malzeme listesi hazırTelefondan girince ekran küçüklüğünden kaçırmışım.
http://xtrememaxsevdalilari.blogspot.com.tr/2014/07/x-treme-max-motor-modifiye-cg-modifiye.html
bu yazım ,belki aklındaki sorulara daha aydınlatıcı olur
KT125 balansörsüz olduğu için 65mm krank, 67mm çap 79.4mm yüksekliğinde silindir ile 230cc'ye kadar çıkartabilirsin silindir hacmini. Ben balansörlü 125'liği 210cc yaptım baya güzel oldu. KT150 alırsan en fazla 219cc yapabilirsin balansörlü olduğundan. Uzun yola çıkacaksan da 67mm yerine 65.5mm silindir tavsiye ederim o zaman hacim 210cc oluyor. 67mm silindirin gömleği çok ince.