@ praetorian
Pazarları açık olması lazım Redline. Telefonu sitede var arkadaşlar:
www.zenscooclub.com
motorunu satan, buyuten tum arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. Bizleri unutmayın

Yine bizim sitenin 2nci el sayfalarını önerecegim bende. Geri donus oluyor.
@ canyerli
Can sevindim motoru çıkarmana. Üstüne yağ eklemek diilde cimrilik yapmadan komple yağı deştirsen olmazmı
Şaka bir yana bence hakkaten komple bir değiştir yağını. Hani pis benzini yakar atarsın sonuçta ama damarlarda akan bakterilenmiş bir yağ ciddi sıkıntılar doğurabilir. Yağ önemli bi detay.. 1 litre yağ değiştir gitsin, 15 dakkanı alır.
@ kemal
kemal tekrar hosgeldin demek istiyorum

Hersey yolundami, evlilik iyi gidiyormu ?
Km. teli bişi diil abi 5 dakkada hallederler.
@ umutpoy
neden zor çalışıyo ya... bi sorun olmalı. Tık diye alıyo benimki. Yanlız çalıştırıcam diye boğarsam vay halime... 3 hafta çalıştırmadığım oldu en fazla. ilk basışımda aldı. Tek yaptığım gazın boşluğunu aldiktan sonra çok çok çok az, milimetrik bir ayarla gaz verip marşa basmak. Biraz fazla verirsem boğuluyor ve inat ediyor çalışmıyor. Çalışsada gaz verip durmazsam istop ediyor ısınana-dek.
@ALL
Bu hafta yada önümüzdeki hafta bir toplantı yapalımmı arkadaşlar ? Yine iş çıkışı biryerlerde toplanıp hasret giderelim hepbirlikte. Malum havalr ısınmaya başladı, yaz için yavaş yavaş plan-programları yapar, fikirleri alırız (?)
Selamlar,
ii gunner.