Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar bi haftadır süren uzun mücadele sonucu bu akşam (elifin şansı varsa) elif in motoru teslim alıyoruuuz... :queen:

elif e bol bol nasihat edin walla, alışması zaman alıcak bide kış geldi malum...Hızlı ve kontrolsüz sürüyo bence... (napalım elif gerçekler bunlar)

Son düzenleme:
aa ısmaıll kırarım bacaklarını hıctem bılem bn dusgun kulancam taammı :)

arkadaslar hepınze tek tek tessekur edıorumm hepımıze kazasız surusler dılıorum :) eet gordumku cok ıstedıgın sey gerceklesıormuss azmın zaferı dıorum bn bunaa :queen:

Son düzenleme:
Ben İsmail'e katılıyorum. Elif son derece süratli kullanıyosun lütfen biraz daha yavaş. Hatta biraz daha değil baya daha yavaş... Birde acemiliği atana-dek ennnn ileri derecede dikkat etmeni bekliyoruz senden.

Öylede bi acayip bişiki, kendini tutuyorsun tutuyorsun 3 gün 5 gün.. bir anlık gaflet, dayanamayıp hafif gazı açıyosun 15 saniyeliğine, bakıyorsunki arabanın tekiyle burun buruna gelmişsin. Hiç bi zaman hızlı gitmemek lazım hiç.

ii gunner.

tühh bee karlı geziye ehliyetsizler gelemiyormuş:pale: neyse artık bende martta ehliyeti alırsam inşallah gelirim.iyi eğlenceler şimdiden...

@eliff
kesin çakarsın bi yere ben sana sölim ehuehuehu bu akşam toplantıya motorunlamı gelicen haber ver bana karşılayalım

işkence bittiiii..!!!huzurlarınızda elif ve zeytiniiii...!! :mrgreen:

Son düzenleme:
eet sonunda kawustuk zeytınım we bn :) cok mutllum pılakam 34 TE 5649:) ama dun soyle bı karar aldım egtım almadan kulanmıcam we arklarımın motorunun durdugu bı depo war kıra odııp motoru oraya koyosun motorumu oraya koyucam yanımda kulandıran bırı olunca cıkarıcam ehlıetımı alana kadar we kendımı guwenlı hısettım zamn ;) burdanda kararım duyurulurr nasıl olsa o artık bnım en zor olanı yaptım we aldımm ohhh beeeee ısmaılle cok tessekur edıorummm cok emegı gectııı cok ugrastıı saol canımmm

hadi hayırlı olsun ZENLİFF mutluluğun resimden çok belli oluyor birde resimde gözüme bi nokta takıldı motoru arka ayaklığa almışsınız :rendeer: :queen: neyse işte hayırlı olsun allah kazsız belasız sürüşler nasip eylesin

saolun arkadaslar :) et cok mutluydum we yerımde duramıordum super yaaa
hee multecı eet arka ayaklıktaydıı cunku daa motorcunun onundeydıkk :)

--------------------------------------------------------------------------

ZeN ScooClub KARDANADAM Gezileri; kışın da motosikletini kullanmayı tercih eden, giyinip kuşanıp ZeN'ine atlayarak gezmekten keyif alan üyelerimiz için düşünüldü. Aramızdan pek çok arkadaşımızın, yağmur bastırdığı anda motosikletine atlayarak gezmekten keyif aldığını dahi biliyoruz. Yağmurda motosiklete binmek, aramızdan kimilerine göre daha büyük bir özgürlük. Şimdi bu hislere de kulak veriyor ve üyelerimizi bu fikir altında düzenlediğimiz ilk ZSC KARDANADAM gezisine davet ediyoruz.

deyatlar ve katılım için lütfen tıklayın

Saygı ve Sevgilerimizle,
ZenScooClub
www.zenscooclub.com
--------------------------------------------------------------------------

darkform süpersin :) kardanadam gezileri çok güsel bi isim olmuş :queen:

@ eliff
OHH BE ! Walla ben senden çok rahatladım ve çok mutlu oldum hadi geçmiş olsun. Eğitim kararından dolayı kutluyorum büyüksün.

@ ismail
helal kardeşim. azmin zaferi. Kulübümüzün çalışkan ve hırslı genci. :cat:

@ kill_nill
nilcim süpersin demekle olmuyo geziye bizzat iştirakini bekliyoruz :cat: (Teşekkürler)

herkeze günaydın !

ii gunner.

@elif
güle güle kullan bence çok doğru bir karar vermişssin motoru ehliyet alıncaya kadar kullanmamakla hayırlı olsun
@By_multeci
geliyosun dimi geziye

saol drakform walla sorma bısde fenaaa rahatladık bıs dıorum cunku ısmaıl bnle bırlıkte o stresı yasadı ayrıca motoru satan cocugunda baya basını sısırdımm dun ıcın yarın kurban kesıcem demıstıı :queen: dusunun artık neler yaptımıı :p
umutpoy sende saol o kararı wermek zorundaydımm annem soz werdırdı kımseyıde uzmeye hakkım yok nasıl olsa zeytın bnım artıkk ;)

@umutpoy
geziye ehliyetsizler gelemiyomuş :salut:

ya peki 9 aralıkta sınava girecek olanlardamı gelemiyo yaf geziye :p 9 aralıkta sınava giriyorum da :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam tayfa
elif hayırlı olsun motorun cemaate katılıyorum HEP DİKKAT TAM DİKKAT
kardan adam değilde KARDAN ZENCİ olsa isim daha uygun olurdu gibi hatta bir anket mi yapsak bunun için.
Bülent nasılsın hafız sayende hacı olacağım yakında
gerçi hiçkimseyle epeydir görüşemiyorum. anadolu tayfası en kısa zamanda toplantı isterim.
bu arada teknik bir olayım var sinyal kontrol düğmeleri çalışmıyor söksem toplayabilir miyim var mı tecrübe etmiş olan ??

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar