Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

her ay 1 kere düzenli toplantı teklifine ne dersiniz?günleri belirlemek için oylama yapmamız gerekecek..

Selam arkadaşlar. Forumu uzun zamandır takip ediyorum gecikmelide olsa Zen'ime kavuştum 2.el aldım bi servise göstermek istiyorum .Bağcılar-Haznedar civarında bi servis önerirseniz sevinirim.

@kaan

hoşgeldin kaan , bahçelievleri bakırkoye bağlayan çalışlar caddesinin bitiminde marmara universitesinn yan tarafında mondial servisi var köprüye gelmeden.hakan ustaya talha nın arkadaşıyım dersen gerekli ilgi ve alakyı göstereceğini umuyorum.

slm arkadaşlar,
bişey sölicem yoksa çatlarım...sonunda elif i zen sahibi yaptık gibi...bi aksilik çıkmassa çarşamba günü motoruna kavuşuyo :mrgreen:

ah bee ısmaılcım dur yahuu ne acele ettın mujdeyı bnım wermem lasımdıı :) ama daa belıı dııl olmassa oldum benn walla

Arkadaşlar duyduk duymadık demeyin bu pazar evleniyorum. Tüm ZN ailesi davetlidir. Hatırlatmakta yarar görüyorum !

10 Aralık Pazar Günü Saat : 15:00
Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi

Filiz Doğan & Kemal Yenilmez

kemal hayırlı ugurlu olsun bı yasdıkta kocayın ıns. :) darısıı basımızaa :p

geç oldu ama kaza yapanlara ve motoruna olanlardan dolayı ismaile geçmiş olsun diyorum

nil çok saoll :cat:

Bu arada farkındaysanız forumda son günlerde bi canlılık war... Allah nazarlardan saklasın, bence bu yeni bi buluşmaya dalalettir...Bilmem anlatabiliyormuyum...:mrgreen:

Son düzenleme:
@kaan
HoŞgeldİn Kaan
@elİf
Hayirli Olsun
@talla
Komİsyon Almiyorsun Dİmİ Talla Cim

@naciçino
çok teşekkür ederim
@eliff hadi bakalım hayırlısı diyelim hayırlısı neyse o olsun

@naciçino

her gonderdiğim zen için bi bakım beleşe gelıo:wiinkk: :p

hayrlı olsn eliff kazasız belasız sürüşler diliyorum

tesekkür ederim arkadaslar. ama benım motor asya dolayısıyla bi mondial servisine gittigimde bi sorun problem yaşamazmıyım acep? bildigim kadarıylada asya motor infilak etti. ya da hala bi yerlerde servisi warmı? yardımcı olursanınz sewinirim..

kaan hos geldınnnnn :) allah arkadaslar motoruma zenımee bu aksam kawusuorummmmmmmm cok mutluuummmm bnımde bı zeytınım war artıkkkkkkkkkk :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm

elıff;513720' Alıntı:
kaan hos geldınnnnn :) allah arkadaslar motoruma zenımee bu aksam kawusuorummmmmmmm cok mutluuummmm bnımde bı zeytınım war artıkkkkkkkkkk :)
başlık açmışsın oraya yazdım önerilerde bulundum bakarsan iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar