Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar yağışlar başlamadan bi halı saha maçı yapsak çok iyi olur yaa...
tamamen dostluk maçıı... barış??? :wiinkk:

ben futboldan hiç hazzetmem ve anlamam ama destek içn tribünden maça dahil olabalirim :) bence en büyük ankara:)

bence motor yarışı düzenliyelim boş bir pist işimizi görür en hızlı zen kimin zeni ehuehu ne dersiniz ortaya ufakta bir ödül koyarız mesela bi kupa alırız ve birinciye veririz

bence motor yarışı düzenliyelim boş bir pist işimizi görür en hızlı zen kimin zeni ehuehu ne dersiniz ortaya ufakta bir ödül koyarız mesela bi kupa alırız ve birinciye veririz

Olur bence ehehhe gerçi benim motor ağlıyo 100 kiloluk adam taşıyo ama iş yarışa gelince asfaltı ağlatırım AlimAllah :queen:

En büyük Ankara olsun :rendeer: ama Ankaralı arkadaşlara acıyorum valla ankaralı 4 teker sürücüleri genelde cok kötü bizim burda çektiklerimizin misli fazlasını çekiyosunuzdur orda Allah yardımcınız olsun .

Artık trenlemi buluşuruz nası yaparız bilmem ama Ankara istanbul buluşması şart oldu. Bahara yüzyüze görüşelim :cherry:

walla bana uyar... zen ime ve kendime güveniyorum :cherry: ayıptır sölemesi yarın da 6000 bakımına götürcem, bence çıkmasın kimse karşıma :cherry: bu arada süper bi hava war, çok hafif esen rüzgar insanın yüzünü okşuyo, zor buldum iş yerinin yolunu gezmekten.......

ismail seninle sık sık şişlide karşılaşıyoruz istersen mecidiyeköy şişli kısa mesafe kapışalım :))))))))))))

hiç ağzınızı yormayın boşuna o kupa açık ara farkla benim olur. 58 kiloyum olum ben 60 bile diil. yarım beygir zaten benden dolayı borumuz var bizim. Uçuyo şerefsiz altımda, 97 oktanıda bastımmı rakip makip dinlemem :cherry:

ii gunner.

oo beyler yarış mı var ama 97 yok beyler eşit şartlarda 95:wiinkk:
darkforma katılıyorum 2 takım çıkaramayız , evet yarışta kendine guvenen arkadaşlar mekan ve zaman??bekliyorusss

@siyahus
Şart şart.Ankaralı sürücüler hakkında haklısın.çoğu ruhhastası

ZEN CUP 2007 yi İstanbul-Ankara Abant ta buluşup zamana karşı yapalım ne dersiniz.Ama alırım hepinizin anahtarını:p

Bu arada size yataktan yazıyorum bugün kü ankara toplantısına malesef gidemeyeceğim:pr: .hasta olmuşum burnum ağzım fln tıkalı her yerim.Akşama düzelirim die bekliodum ama yok...

Kusurabakmayin Sik Sik Gİremİyorum Foruma Kahve DÜnyasina Da Gelemedİm Zaten Erkan SÜprİz Nedİr DİŞycem Ama Şİmdİ Sen Soylemezsİn

ii geceler herkeze

Dondurmam gaymak için bir sonraki hafta sonuna kendinizi şimdiden yavaş yavaş ayarlayın arkadaşlar. Sanırım 2-3 güne kadar bir bildiri yayınlanır.

Selamlar,
ii gunner.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar