Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

slm millet...
cuma günü motoru park ettiğim yerden parçalanmış olarak teslim aldım, sabahtan beri parça topluyorum serwis, serwis :pale:

aaa cok gecmıs olsun ısmaıll :(

boncuk hayırlı ugurlu olsun yenı motorunn ahh bıde bn alsam yahuuu :(

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
Yaw bir hafta bıraktık neler olmuş neler,
Ne aktif bir grubuz böyle

İsmail kardeş biraz açarmısın konuyu nasıl parçalanmış teslim aldın. Nolmuşki, çarpmışlar mı, çalmaya mı çalışmışlar. Geçmiş olsun.

Boncuk,
Çok sevindim ya hakkaten alınabilecek en iyi 3 scooterden birini almışsın. Kazasız belasız kullanman dileğiyle

Elif,
Hiç uğraşma güzel kardeşim. Sen bu gidişle artçı olarak devam ediceksin hayata. Ben umudu kestim:D Şaka bi yana inşallah en kısa zamanda Zen'ine sahip olursun.

latif,
iş çıkışı motoru almaya gittim ön çamurluk, sol ayna kırılmış, ön panelde de çatlak ve çizikler war bayaa... Vatandaşın biri geri geri gelirken vurmuş.....
Bi de ayna kökten kırılmış ve fren koluna ekli olarak satılıyo ancak ben o parçayı bulamadım yardımcı olabilecek warsa sewinirim :cat:

@ismail
Way anam way ne kıl bi durum öyle. park ettiğin yer çok sakat bi yermiydi aceba :( geçmiş olsun...

@boncuk
Hakketen canavar gibi motor almışsın full karizma, yakışır... Kazasız sürüşler...

ARKADAŞLAR !!
Nerde dondurmam gaymak operasyonu.. hadi organize plzzzz.. Bu kış havalarında en güzel yapabileceğimiz organizasyon bu. Katılım yüksek olsun hasret giderelim .. Huopp :)

Bu arada ben ön camımı görüş açısını bozarak dikkat dağıttığı kanaatine vararak ön camımı kaldırdım. Eger ben kullanırım diyen varsa yarı paraya satarım..

Sevgiler saygılar

@kyox
ewet kıl bi durum yaa... ilk defa motora bişey oluyo, nazar walla :)
bu arada dondurmam gaymak operasyonu için biraz fedakarlık yapalım ve katılmaya çalışalım. Muhtemelen bu hafta ztn...

İsmaİl GeÇmİŞ Olsun ŞÜkredelİmkİ Üzerİnde DeĞİldİn Parca Bulunur Sikma Canini BariŞ Dondurmam Gaymak Dİyom İŞtİrak Fazla Olucak Dİyorum Pls

Anlaştık Kyox kardeş. Ne zaman nasıl alayım. Bu haftasonu uygun mu.Neyse özelden halledelim. Kirlilik yaratmayalım:)

:) :) latif kardeşe gitti... hayırlı olsun
@latif konusuruz
abi bakalım hafta sonuna ayarlarız birşeyler..

@ismaill geçmiş olsun kardeş mondial servisine gelince ben gittiğim servisten memnunum anında yedek parça ve hizmet he yeri nerisi dersen ümraniyede ( ist )

Naciçino bu ne kardeşim piyasa kızıştırıyosun:mrgreen: Satıyım sana 20ytl ye + kahveni de içmeye uğrarım. oh durduk yere 5 kağıt bide kahve daha ne olsun:mrgreen:

Kyox,

Tamam kardeş anlaştık olmadı incirlide falan buluşuruz haftaiçi bi akşam hallederiz.

boncuk hayırlı olsun hakkat çok güzel motor pişman olmazsın

ismail geçmiş olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar