Sayın arkadaşlar,
Hepinize tekrardan merhaba,
Öncelikle;
@Onour, geçmiş olsun arkadaşım, Allah beterinden saklasın.
@Kemal, tekrardan mutluluklar dilerim, senin nikahı motorla basmayı planlayan arkadaşların arasında olmak isterdim ama büyük bi ihtimalle o tarihlerde ben askerde olucam
Ve benim mesaj yazmadığım süre zarfında üye olan tüm arkadaşlara da merhaba ve hoşgeldiniz demek isterim.
Az kalsın unutuyodum,
@Darkform, galiba sana stickerlar için teşekkür edemedim, çok teşekkür ederim.
Sevgili arkadaşlar, benim model araba koleksiyonum var, aslında çok fazla parça yok 30 - 35 tane falan, ilginç bişeyler buldugum zaman topluyorum o yüzden sayısı çok fazla değil, bunların haricinde 4 tane de motosiklet var.
Geçen gün Cevahir alışveriş merkezindeki bi oyuncakçıya girdim, her gördüğüm oyuncakçıya mutlaka girerim

model araba ve motosikletlere bakarım. Herneyse, gezerken bir de ne göriym, orda derya kuzusu gibi duruyo, Honda Joker Scooter

Aman Allah'ım hemen atladım tabi üstüne, yanlız siyahı yoktu maalesef, bende gittim kırmızısını aldım.
Buyrun buda resmi;
Belki daha önceden görmüş olan arkadaşlar vardır, bilmeyen arkadaşlar içinde ben yaziym, Cevahir alışveriş merkezindeki Toyzshop'dan 20 YTL karşılığında temin edebilirler.
1:12 ölçeğinde. Grisi, kırmızısı ve yeşili vardı, içinde kaskı bile var. Allah'ım çok mutluyum :cherry:
Dip Not:
Yaw sayın arkadaşlar,
Ben foruma biliyosunuz pek seyrek girmeye başladım, girmediğim zamanlarda ne yazılmış hepsini okumaya çalışıyorum ama, bişey olur burda atlarız, daha önce başkasının yazdığı şeyi, tekrar yazarız falan.
Öyle bişey olursa uyarınız beni,
Hepiniz seven kardeşiniz Ahmet
Rglad