Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

@canyerli
ehi ehi evt yamuk deil kırık. onunda yarın yenisini taktırcam.. Keşke Honda versiyon sinyallerim olsaydı :pr:
iyi geceler Zenciler

@aynur
hatlar karıştı heralde.alo alo alo::sos::
@reddragon
cano ben ankarada başka bi zen clubu oldugundan şüphelenmekteyim.3 tane arka arkaya gördüğüm zmanda bu düşüncem gerçeğe dönüştü.kim olduklarını bulamadım.bulursanız banada haber verin.::pokey::
@kyox
fiyattan haberdar edersen seviniriz.benimkide kırık japan ile tuturdum.çerez mübarek

roa

@canyerli

yakın olduğu için başkent sanayindeki şimşek motorda değiştirdim km telini

@sittingbull
mutluluk duyarız
@darkform
ya baba yarış videolarının boyutları büyük olduğu için rapidlemek çok uzun sürüyor bir önerin varmı

günaydın arkadaşlaar...bugün köprüden geçmeyi düşünüyorum bi tavsiyesi olan var mı???

@ismaill

Süratli geçince daha rahat geçiliyo, köprüde rüzgar yandan geldiği için, bu rüzgarı daha az hissediyosun, tabi azami dikkat gerektiriyo, bi de köprünün ayaklarının yanından geçerken dikkatli ol, gidon hakimiyetin sağlam olsun, tam ayağın yanından geçerken rüzgar bi anda kesilir, sonra yeniden başlar, burada bi sallanma, denge kaybı olmaması açısından dikkat etmek gerekiyo.

Günaydın arkadaşlar,

Onour kardeş geçmiş olsun.

Scud,
Ömür boyu bir yastıkta kocaman dileğiyle. Darısı biizm başımıza:wiinkk:

Dreamdark,
Ya sakıncası yoksa, msnden ya da cepten seninle bir konuyu görüşmek isterim. Bana bir pm atarsan çok sevinirim.:bounce:

herkesse slmlar arkadaslar hepınısın kadır gecesı mubarek olsun
hayırlara wesıle olması dılegıyle...

yyaa olmaıın olmaıın ben gelemem soora usulurumm :D bayarmaın son gunu fln bıı bulusma ollsunn :)
arkadaslar bıde bugun cok gusel bı haber aldım cok mutlu oldumm latıff motorunu satıcaktı ya satsammı satmasammı dıe dusunurken motor almayı cok ıstedıım ıcın bana bı kolaylık yaptıı 2 taksıt seklınde alabılecegımı soyledıı we bn cok mutlu oldumm..latıfe burdanda coktessekkur edııromm bakalım abımın duugununden soora ınss..hadıı arkadaslar yardımm ıstıorumm :p :p bı paylasıımm dedım sızlerle cunku bunu duymak bıle bnı cok mutlu ettıı :)

yyaa olmaıın olmaıın ben gelemem soora usulurumm :D bayarmaın son gunu fln bıı bulusma ollsunn :)
arkadaslar bıde bugun cok gusel bı haber aldım cok mutlu oldumm latıff motorunu satıcaktı ya satsammı satmasammı dıe dusunurken motor almayı cok ıstedıım ıcın bana bı kolaylık yaptıı 2 taksıt seklınde alabılecegımı soyledıı we bn cok mutlu oldumm..latıfe burdanda coktessekkur edııromm bakalım abımın duugununden soora ınss..hadıı arkadaslar yardımm ıstıorumm :p :p bı paylasıımm dedım sızlerle cunku bunu duymak bıle bnı cok mutlu ettıı :)

Rica ederim Elif kardeşim ne demek.
Ama sende öyle çok yazmışsınki forumun her tarafına ah keşke benimde olsa diye. Bi de biliyorum ne kadar çok istediğini. Valla biraz daha ısrar edersen hediye edicem. Dayanamam ben böyle şeylere::crying:: ::crying:: ::crying:: ::crying::

@Eliff
Hayırlı olsun şimdiden :cat:

Siperligimi taktim kisa olsun demistim ama Zenime yakıştığını görünce iyi olmuş dedim.. İşte 3000 bakımı sonrası fiyat listesi (Servisimden memnunum)

Siperlik : 25
Sinyal: 8
Yağ: 15 (Bu yağ işine el atma zamanı geldi :pale: )
Toplam : 63 YTL (5 kağıtta işçi arkadaşa verdim)

Bu cumartesi Ramazan bitmeden Yetiştirme yurdunu ziyaret etseydik topluca ne iyi olurdu.. Kadir geceniz hayırlı olsun :rendeer:

Kyox,

Süper olmuş güle güle kullan. Sen belli bu motoru evladiyelik yapıcaksın:)
Bu arada camı nerden aldın ve hangi serviste taktırdın. Fiyatı uygun geldi.

:D walla saol ne dıımkı latıff taktır taktırr camda taktırr ben alırsam ıı olur :)

elıff;468454' Alıntı:
:D walla saol ne dıımkı latıff taktır taktırr camda taktırr ben alırsam ıı olur :)

Pışııııık satarken camı çıkartırım ben :cherry: :cherry:

Olsun sen en az bir ay daha almazsın o zamana kadar keyfini çıkartiyim. :wiinkk:

Bu arada hepinize hayırlı kandiller diliyor, Kadir Gecenizin Mubarek Olmasını Diliyorum.

:D eet dooruu sen cıkarr keyfınıı osmnaa kadar yaa off walla ıns alırımm yaa heycan yaptımm gene umutlanıom umutlanıoomm soora hewesım kursagımda kalıoo usuluooruömm yaa bakalım hayırlısı

@eliff
eliffff çok sewindim walla, inşallah alırsın da beraber gezeriz artık :)

@kyox
dostum hangi servise götürüyosun sen motoru, yağ değişimi, yağ-işçilik dahil 15 YTL mi? Bi de senin servis kayış değişimini ne kadara yapıyo acaba? istersen numarasını ver, ben de sorabilirim, tşkür ettim :)

@all
Arkadaşlar herkesin mübarek Kadir Gecesi'ni kutlarım :)

Evet işçilik dahil fiyat o, çok uygun.. Kayışa gelince, 50 Ytl takmasıyla 60 Ytl oluyormuş 4000'e gelince değişmesi gerekiyor dedi servisim. Servis Yenibosna'da yeri kolay adres tarifi istiyen olursa yazarım.. Kardeşler motosiklet 0212 551 73 99

@Latif
eywallah :cat: Yazın gelince canın çekmese iyi Zeytini :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar