@ÇOCUK YUVASI
Arkadaşlar yarın cumartesi öğleden sonrası için Harem'e çok yakın olan Üsküdar Hasan Tan Çocuk Yuvası müdüresi ile az önce görüşme yaparak randevu aldım.
Yaklaşık 10 kişi olarak gelebileceğimizi bir motorsiklet klübü olduğumuzu söyledim inşallah yarına toparlanırız. Çok sevindiler yalnız motorlara bindirme konusunda sokağa çıkarma yasal olarak mümkün olmadığını ama ilerde piknik yapıldığında böyle bir macerayı çocuklara yaşatmanın harika olduğunu belirtti.
Arkadaşlar yarın Ziyaretin ardından Polenez köye gideriz harika olur. Darkform yardımını bekliyorum..
Öglen yemeginden sonra çok uygun olur dendi saat 1,30 gibi.. Hediye getirtiginizde üzerimize atlıyacaklarından bir de görevli eşlik edecek haliyle bizlere..Yaş gurubu 7-12..
Harem - Üsküdar Kefeci dede Mah. Grifzenasım Sk. No:6 Tel: 0216.3418442
Kyox çok güzel düşünmüşsün abicim. Ben gelemesem de arkadaşlar size nacizane tavsiyem Sirkeciden gelecekler için, Tahtakale de çok ama çok güzel oyuncak mağazaları var hemde çok uygun fiyatlarla. Ordan temin edebilirsiniz. Gerçekten çok güzel olacağından eminim. keyifli geziler. Benim yerime de öpün o tatlı yanaklarından sevgili kardeşlerimizi.