Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

süper ya ankara'dan mesaj geldikçe mutlu oluyorum. Artık sticklerlarınızı sağda solda gördüğünüz ZeyTiN'lere vererek gurubunuzu geliştirirsiniz. Bizde web sitesi moderatörler ve adminler olarak bu konuda her türlü yardımı yapmaya her zaman hazırız. Örneğin bir organizasyonunuz olur orada, aynı istanbul gezileri'nde yaptığımız gibi site üzerinden ve mailla bildirileri yayınlarız, dökümanları hazırlarız ne bileyim ne gerekirse çabalarız yardımcı olmaya çalışırız.

Sevgiler,
Darky

aydınlatma konusunda kesin bir çözüm buldum xenon kit sadece 220$ :) ayrı trafosu, balastı aküyü yormamak için tek çözüm bu gözüküyor ama fiyatı çok tuzlu
@gezi
geziye gelenler için(özellikle de kill_nill için) motorumu feda edip parçalayıp uygulamalı motor dersi vereceğim buji neresi,karbüratör neresi arka fren ayarı nasıl yapılır, far ampulü nasıl sökülür vs
arkadaslar pazar günü hafif serpinti şeklinde yağmur olabilir bu nedenle yanımıza kalın ve sudan etkilenmeyen birşeyler almamızda yarar var

@canyerli
o senin dedigin zen 2 senedir orda bi eczanenin önünde duruyo siyah asya hergün yanından geçiorum bir gün konusucam ama sahibiyle

ben bakıma aydınlık evlere götürmeyi düşünüyorum kahveci motora birlikte gideriz olmazsa bakımlara

şu stickerlerden bende istiyorum ROA kardeş senle birlikte bende alıyım

bende iş çıkışında size takılabilirim nere takılcanızı yazarsanız cok iyi olur benim ofis kozyatağı carrefourun orda kısa sürede yanınızda biterim :queen:

Nerde çalışıyon multeci , bende cogu zaman carefour yanındaki altında lcwaikiki olan binada (özce center) calışıyom, k.bakkalköy taçsporda oturuyom. bayaa yakınız heralde . Yarın orda olacam ZeN'imle . Uyarsa bi görüşelim hatta kısa bi süreliğine darkform ofisinde olursa ona bile uğrayabiliriz. bu arada 3,5 senede Bay Plazada (mavi jeans -little big magazalarının üstü) çalıştım.

@ siyahus & multeci
yarın öğleden sonra gitmeyi düşünmüyor değilim, biraz çalışmam lazım, ama her cumartesi pazar olduğu gibi stüdyo ağır basabilir ve evde kalabilirim... Yarın bi teşefonlaşalım abi

Az önce Emre dreamdark ve kardeşiyle tanıştık. Elif ben emre ve kardeşi caddebostan mc'de oturduk 1 saat kadar muhabbet ettik. Emre ve kardeşi'de emin olun en az sizler kadar tatlı ve canayakın 2 insan. Kısmetse Pazar günü de geziye geliyor emre. (siyahus seni aradım ama telefonun kapalıydı)

Birde elif'e birinci kur ilk motosiklet dersi verildi. Ama bu dersten nasibini alan benim zeytin oldu euhuehueh Şaka yapıyorum, sadece motor biraz sağa yatar gibi oldu (durduğu yerde tehlikesiz) ama son anda toparladı elif ve baya bir yol yaptı. İlk dersinde tarafımdan geçer notu kapmıştır :wiinkk: :cat:

ii gunner.

slm arkadaşlarrr, ewt biraz önce barış ve eliff'le tanıştık, iyiki de tanıştık :) bundan sonra motorla yanlız gezmek yok zaten :) Pazar günü inşallah hava güsel olur da keyifli bi gün geçiririz hep birlikte :)

elif ileri sürüş teknikleri konusunda uzmanlaşmanı dört gözle bekliyoruzz, hadi bakalımmm :)

roa

reDragon

Bende motoru aynı yerden aldım biliyorsun bugünde gittim servise baktım ustalarla tanıştım yedek parça sorunu olmayacak kadar büyük bir stok var biraz daha beklersen km olarak seni yakalıcam artık beraber gideriz bakıma:cherry:
Urban arkadaşımızla yarın telefonlaşıcam kızılay bana biraz ters düşüyor sen dersane çıkışında bi uğrarsan stickerları sen al eğer ben yarın kızılay tarafına gidersem ben alırım:cat:

reDragon

Bende motoru aynı yerden aldım biliyorsun bugünde gittim servise baktım ustalar....

Süper be yürü be ankaraaaa :thumleft: :flower: :thumleft: :flower:

bide gezi patlatıp resimleri siteye koydunuzmu ben sizden çok rahat edip keyifle kahvemi yapıcam fotolarınızı seyretçem :cat:

bu arada ilk farkeden benmiyim bilmiyorum ama URBAN'ın avatarına dikkatli bakın... Sıkı ve ince bir çalışma, takdir ettim :cat:

@ Onour, Ayan ve Burakxxxxx

Bu üçlüyü gezide görmek istemiyorum, adamlar şaka gibi daha fazla dayanamicam...
Şaka bir yana mutlaka bekliyorum arkadaşlar, sizsiz tadı çıkmaz eminimki.
Son gezinin son kahve molasında kırıp geçirdiler hepimizi. Herifler tam prototip... Jackass Trio :cherry:

ii gunner.

@darkform
ankarada yeterli çoğunluk sağlanmazsa ankaraya gideriz be ya..kahveyi cümbür cemaat içeriz. Kaptırdın mı buradan 6 saat sonra çankayadasın:):) gözümüz yemezse trene koyarız motorları ;) yazın araştırmıştım afyona 13.6 ytl götürüyorlar

@herkeş
Günaydın ZeNistan (bülen sari'nin deyimiyle)

@darkform & @siyahus
ben erenköy gümrüğünün ordayım iett garajlarının tam karşısındaki camlı binadayım bugun büyük ihtimal fisde tek olacağım şuan itibariyle öyle gözüküyor istediğiniz saatte görüşebiliriz no problem modundayım

gunaydın arkadaslar eet dun aksam emre we kardesı aslıyla tanıstık cok sıırın we ıı ınsanlara bensıyolar ııkı gıtmısıım :) dragformada cok cok tesekkur edıorum zeytınını kulandırdıı ufak bı aksılık oldu ama onun dısında ııdım sanırım :p cok tesekkurler gercekten cok super bıse yaa gercekten ama boyum yetısmedıı ıcın zorlanıorum bıras donusler zor oluoo :) neyse daa ılk dersdıı ılerleyen gunlerde bn de sızlerle yol tutarım artık :)

günaydın dostlar

@darkform

ben önceden gördüm ama sölemedim:p önümüzdeki sezona inşallah ankara yolları taştan yapıcaz bütün zencilerle

@ROA&reddragon

sevgili hemserilerim eğer Urban dan almanız zor olucaksa ben sizlere yollarım.reddragonun alması zor olmaz die düşünüorum.onun dersanesi kızılayda.bilginiz olsun benim işyeride kızılay da. 2.İzmir cad. 48/19

ya ben sıfremı bılmedıım ıcın kayıt yaptıramıorum nasıl olcak gercı bn artcıım gerek warmı bılmıorum ama?napıcam arkadaslar

hehe taam taam yaptımm :) hatırladımm :)

Son düzenleme:
@ canyerli
can paketini halen yollayamadım yoğunluktan. Katkı için teşekkürler. Pazartesi ilk iş yollicam

sevgiler, ii gunner.

12v/35w ön far ampulü hakk.

dün, daha önce bahsettiğim yeni ampulü dreamdark ile karşılaştırma şansımız oldu. Öyle aşırı değil ama bence %25 kadar bir fark var. Elif'de baya daha kuvvetli olduğunu söyledi. Ancak dreamdark fikir belirtmedi, onun da fikirlerini bir almak lazım. Bu arada ampul'e 15 ytl demişim önceki mesajımda. Ne 15'i, 10 YTL verdim ben ona düzeltiyim.

ii gunner.

Son düzenleme:
Dün akşam eve dönerken montumun cebinin fermuarını çekmeyi unuttuğum için (şapşallık diz boyu) cep telefonumu düşürmüşüm . Farkettiğimde cok geçti. Aradım ama uçmuş meret. Neyse o yüzden hattım ve telefonum gitti. dünde bu yüzden ulaşılamıyodum :( şimdi tekrar hattımı açtırdım ama hiç bi telefon numaram yok öksüz gibi kaldım :p

Dün akşam eve dönerken montumun cebinin fermuarını çekmeyi unuttuğum için (şapşallık diz boyu) cep telefonumu düşürmüşüm . Farkettiğimde cok geçti. Aradım ama uçmuş meret. Neyse o yüzden hattım ve telefonum gitti. dünde bu yüzden ulaşılamıyodum :( şimdi tekrar hattımı açtırdım ama hiç bi telefon numaram yok öksüz gibi kaldım :p

eywah... geçmiş olsun :pale:

ii gunner.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar